[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینترنت ملی که از 2 مهرماه امده الان اسیا تک هم داره مفروشه جالب اینکه سرعت پایین و گرون هستنقل قول:
پوریا جان ، من هیچ قطعی ای در لینک یا اینترنت نداشتم ، فقط سایت هایی که سروری غیر از ایران داشتند، باز نمیشدند ( همین !!! :دی :دی )نقل قول:
همچین مسائلی برای خیلی ها پیش اومده ُخیلی طول نمیکشن که درست میشه ُ حداکثر نیم ساعت البته اکثرا :دینقل قول:
آره ، مثلا عصر هم شد که البته چند دقیقه ای درستش کردند :دینقل قول:
ولی توی این چند ماه، من آرزو به دل موندم وقتایی که مشکل از سمت خودشون هست؛ زنگ بزنم پشتیبانی و جواب بدند! :دی
اینو الان داخل تاپیک speedtest گذاشتم، گفتم اینجا هم بذارم بد نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همدان هستم
از مخابرات سرویس دارم و کلا پدرمو درآورده تصمیم دارم از نوین نت سرویس بگیرم
ممنون میشم یه کمک به برادر رنج کشیده تون بدین :sq_17:
من تصمیم دارم سرویس 256 نامحدود یک به پنج بگیرم بیشترم فیلم دانلود میکنم
سوالم اینه این شرکت هم مثل شاتل و پارس آنلاین سیاست استفاده عادلانه رو داره؟
سرعت دانلودش در سرویس 256 و 512 به چه صورته؟
سرعت شبانه اش چطور ؟
پشتیبانیش چطوره؟
واقعا ممنون میشم کمک کنید مرسی
ممنون فرشاد جان . من به این دلیل گفتم که من روز ها با اینترنت مشکلی ندارم ولی شب که میشه ساعت های 10 به بعد مدام قعی لینک و افت سرعت دارم !!! بعد همه چیز رو چک کردم چندین روز هم به پشتیبانی زنگ زدم اخرش معلوم شد مشکل از مودم !! مودم دوستم رو آوردم گذاشتم هیچ مشکلی در طول 24 ساعت نداشتم !! مودم خودم tp-link !! جالبه بگم دقیقا 2-3 نفر مشکل من رو دارن و مودمشون هم tp-link !!!!!!!! البته باز هم مودم خودم روانیم کرده . الان درسته :31: مسخرمون کرده ! البته اکثرا آخر شب ها اینطوری میشه و صبح تا ساعت 7-8 ! اگر امشب اینطوری شد فردا میرم یه مودم میگیرم !نقل قول:
نقل قول:
والا این نوین نت که خب یه گاهی همچین قطعی میده که بیشتر هم واسه ی DNS هست اما خب منم توی همین فروم چند جا دیدم که خیلی ها با tp-link همین مشکل شما رو داشتند ؛ به نظرم تنها راه چاره ات هم همین هست که خودت گفتی، یه مودم خریداری کنی.
من روزی که میخواستم بخرم، این TP و D لینک ها هم بودند ؛ اما بیشتر پول دادم و CNet گرفتم ؛ الان کاملا راضی بودم توی این یکسال. هنوزم 6 سال دیگه از گارانتیش مونده :دی
بله فرشاد جان . نوین نت قطعی داره ولی خیلی کم . ولی این قطعی های من کاملا مشخص چیز دیگه ای ! ولی الان که دارم این پست میزنم تا این لحظه مشکلی ندارم . خدا کنه خود به خود درست شده باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا خوبه شبا درست شده باشه این دفعه روزا مشکل پیدا کنه :laughing: اخه ظهر قطع و وصل میشد شدید :31:نقل قول: