بابا شما كه ادعاي باحالي داري چرا؟ما ديديم اين دوستان حال ندارن برن سيو هاي شما رو بردارن گفتيم خودمون براش بذاريم؟وگرنه ما ادعايي نداريم كه شما قاتي كردي.اتفاقاً خودم فكر كردم كه چقدر كربن را زود تمام كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
Printable View
بابا شما كه ادعاي باحالي داري چرا؟ما ديديم اين دوستان حال ندارن برن سيو هاي شما رو بردارن گفتيم خودمون براش بذاريم؟وگرنه ما ادعايي نداريم كه شما قاتي كردي.اتفاقاً خودم فكر كردم كه چقدر كربن را زود تمام كردم!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
يادم رفت.اون دو نفري كه گفته بودن بودن بازي نمي تونه سيو ها رو لود كنه يه سر به تاپيك هاي قبلي بزنن.فكر كنم طرفهاي صفحه ي 40 بود.
چرا ميشه توماج جان: من خودم با همين كارت گرافيك بازي كردم البته رو maximom از نظر صدا گذاري كمي دچار مشكل مي شد.يعني وقتي زياد بازي مي كردم و داغ مي كرد مشكل پيدا مي كرد و به به همين دليل رو high بازي مي كرد.ولي fx6600 بهتر جواب ميده.نقل قول:
فكر كنم يه راه حلي بايد باشهنقل قول:
چرا كسي جواب نميده ؟
الو؟
زنگ بزنيم 118؟
فکر خوبیه . زنگ بزن 118 شماره ی 110 رو بگیر تا شماره ی 115 رو گیر بیاریم .نقل قول:
فكر كنم يه راه حلي بايد باشه
چرا كسي جواب نميده ؟
الو؟
زنگ بزنيم 118؟
عزیزان حتما نمیشه دیگه .
منم خودم همین مشکل رو دارم .
ولی متاسفانه کاریش نمیشه کرد .
من كه گفتم.ميشه سيو ها رو باز كرد.يه تكوني به خودتون بديد.سر به تاپيك هاي قبلي بزنيد راهشو بفهميد.اگه الآن من بهتون بگم\بعداً ميگن فلان،بيسار.ديدي كه يه سيو گذاشتيم صداشون در اومد.
اقا توماج ميگه نه نميشه با اين كارت گرافيك با حد اكثر گرافيك كربن رو بالا اورد بعد اقا mofi تو يه پست ديگه ميگه ميشه بازي كردش.
بالاخره ميشه با اين كارت با حد اكثر گرافيك بازي كردش يا نه.
كسي پيدا نشد به سوال قبلي من توي اين تاپيك جواب بده.
سلام به همگی من اولین بار میام تو این تاپیک و یک نظر هم میدم
واقعان تنها شرکت سازنده این سبک بازی ماشین تو دونیا هست
من از ورژن یک تا 5 1 nfs under و 2 وفقط most wanted رو نتونستم بازی کنم ولی کربن بازی کردم خیلی قشنگ
مرسی از سازندگانش مرسی از شما :46: :46: :46: :40: :46: :46: :46:
اقاي chealsea_cfc اين تاپيك مخصوص رفع مشكلات ومسائل بازي nfs carbon هست نه نظر دادن در باره زيبايي بازي كربن واجرا نشدن nfs under و nfs mw لطفا پست بيهوده ارسال نكنيد.
با تشكر: pooria roohie