-
دوستان...
من یه سری لوازم جانبی از آمازون خریدم برای این گوشی. یه کیف چرمی هم خریدم که مخصوص این گوشی هست و به نام همین گوشیه
تو جعبه این کیف 10 تا برچسب NFC هم هست!
تا اونجا که من میدونم این گوشی این امکان رو نداره! (البته یه جا خوندم که چیپ مربوط بهش تو گوشی قرار داده شده....)
به نظر شما علت چیه؟! و میشه استفاده کرد؟!
دقیقا این بسته داخل پک کیف بوده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
سلام، من پنجشنبه میخوام برم یه ریزر مکس بخرم کسی تو علائدین یه آدم با انصاف میشناسه که این گوشی رو داشته باشه و با قیمت خوب بده؟:46:
-
موبایل احسان طبقه 5 یا 6 علاءالدین (یادم نیست کدومه)
یه سرچ بزن شمارش تو نت هست
بزنگ ببین داره
-
ببینید و بشونید از ضد آب بودن کامل مکس و ریزر: :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(موبایلســـتان)
موتو گفته مقاومه در برابر پاشش طرف گوشیشو میندازه تو وان... بعد هم یه تماس داره
خدا نکنه موتو بگه فلان گوشی مقاومه!:دی
-
آره، من این فیلمو قبلا دیده بودم. اول فکر میکردم در برابر آب مقاومه نه اینکه ضدآبه.
طرف گوشیشو که انداخت تو وان گفتم عجب خولیه دیگه باید قید گوشیشو بزنه.:31: بعد از وان دراورد باهاش کار کرد اینجوری شدم.:18:
-
ريزر هم واسه خودش ديفاييه :31:
-
سلام
دوستان گوشی الان تو چه قیمتیه؟
هم مکس هم دروید
-
ریزر حدود 1050
مکس حدود 1150
-
آیس کریم رسمی (4.0.4) برای اروپا به صورت فست بوت در نت برای دانلود قرار داده اندو خیلی از دوستان استفاده کردند مثل خود من
تغییرات مهم نسبت به جینجربرد:
اسکور بالای 3000 در کواردانت 2 (در 2.3.6 2400 بود حدودا)
قابلیت عکسبرداری در حین فیلمبرداری (مانند وان ایکس و اس3)
لاک اسکرین با قابلیت حرکت به سمت چهار گزینه: دوربین - قفل باز - اس ام اس - فون بوک
سرعت بسیار بالاتر در منوها و کاهش افکت ها
قابلیت باز کردن لاک گوشی با تشخیص چهره بدون استفاده از برنامه جانبی توسط خود رام
قابلیت گرفتن عکس از هرجای گوشی بدون نیاز به برنامه جانبی توسط خود گوشی
و.......
-
2 ساعت تو علائدین چرخیدم یا (90%) نداشتن یا تموم کرده بودن یکی دو جا هم که داشتن 1300 میدادن، نخریدم. :37:
بچه ها میخوام از آل دیجیتال بخرم، فقط یکم میترسم تا حالا چیزی به این قیمت از سایت ها نخریدم. به نظرتون این سایت مطمئن هست؟ اگه مشکلی باشه پس میگیره؟ اگه از این سایت خرید کردید لطفا راهنمایی کنید.
ممنون.:11: