همینو نوشته سری زیر باتریهنقل قول:
همینو نوشته سری زیر باتریهنقل قول:
والا من بدونه اون برنامه نتونستم وصل شم باید اون برنامه و چیز پی نی کانتکت باشه تا بتونی استفاده کنینقل قول:
سلام
آقا اکانت جدید با v p n ساختم و البته هر کاری کردم v p n روی موبایل کار نمیکرد و فقط v p n روی کامپیوتر لپتاپ از طریق wifi کار میکرد و از همون طریق share کردم بدون هیچ مشکلی اما هر کاری کردم باز همون ارور را میداد و آقا اون نرم افزار هم همش میگفت باید روت ش.د اما نمیخواهم روت کنم راه دیگری داره ؟
و تو لیست ساپورت گوگل مدل pro را گذاشته اما xpria mini نیست ممکنه مشکل از همین باشه مدل موبایل شما چیه
ممنون میشوم
راهنمائی کنید
خداحافظ
گوشی من مینی هست هم با برنامه googleplay دانلود میکردم هم با بروزر گوشی و هم با Opera و هم با کامپیوتر (که تو پست قبلی گفتم چه شکلی دانلود میکنه با کامپیوتر )
سنسور نور گوشی من تا چند روز پیش غیر فعال بود (به خاطر ریختن یه رام) ولی همین چند روز پیش فعال ش کردم و اگر بخوام فکر میکنم بتونم غیر فعال کنم اگر شما بخواهید این کار رو بکنید باید گوشیتون روت باشه روت هست؟نقل قول:
- منظور از auto brightness چی هست؟ همون تنظیم نور صفحه بر اساس نور محیط؟
- سنسور نور محیطش ظاهراً خیلی حساسه، گاهی اوقات نور صفحه گوشی مثل نور مهتابی لرزش داره! طبیعیه؟
- وقتی که گوشی داره بالا میاد، همون اول که مینویسه Sony Ericsson، یه لحظه نور صفحه زیاد میشه و دوباره کم میشه. این چطور طبیعیه؟
- صدای این گوشی در مقایسه با سایر گوشی ها خیلی کم نیست؟
سلام
آقا یه سری تعغیرات دادم و اون ارور قبلی رفت اما این دفعه با مدل گوشی مشکل داره میگه ساپورت نمیشود میگه اسم مدل موبایل شما این است st15i
البته تو خود xpria mini هم یه قسمتیش نوشته اسمش اینه st15i
حالا مشکل از چیه چرا این اسم را میزنه مال شما اسمش چیه
خواهش میکنم راهنمائی کنید
برای روت mini اگه میشه یه اموزش کامل بزارید
اینو دیگه کاریش نمیتونی بکنی اون برانه برای مینی نیستنقل قول:
سلام
آقا یه سری تعغیرات دادم و اون ارور قبلی رفت اما این دفعه با مدل گوشی مشکل داره میگه ساپورت نمیشود میگه اسم مدل موبایل شما این است st15i
البته تو خود xpria mini هم یه قسمتیش نوشته اسمش اینه st15i
حالا مشکل از چیه چرا این اسم را میزنه مال شما اسمش چیه
خواهش میکنم راهنمائی کنید
سلام
آقا اصلا کاری به دانلود کردن ندارم فقط سوالی پیش آمده این است که چرا اسم موبایل را زده st15i
خواهش میکنم لطف کنید و بروید به قسمت setings و بعد about phone در جائی که نوشته model number مال شما زیرش چی نوشته چون اینی که الان دارم نوشته st15i لطفا مال خودتون را بگید
مرسی
من برای روت بوت لودر گوشیم رو باز کردم و از این اموزش استفاده کردم ولی روت رو یادم نیماد چی کار کردم فکر میکنم با نصب کردن روت شده مشکل حل بشه ولی قبل انجام هر کاری خیلی خیـــــــــــــــــــــــ لی خوب بخونیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته دوست خوبم st15i همون اسم رمز xperia mini هستنقل قول:
میشه از فیرمویر های pre root استفاده کرد. میشه بعد از آنلاک کردن بوت لودر، از یه کرنل کاستوم استفاده کنین تا روت بشه میشه هم (به جز واسه بیس بند 62 ) از root_unroot استفاده کرد.نقل قول:
من برای روت بوت لودر گوشیم رو باز کردم و از این اموزش استفاده کردم ولی روت رو یادم نیماد چی کار کردم فکر میکنم با نصب کردن روت شده مشکل حل بشه ولی قبل انجام هر کاری خیلی خیـــــــــــــــــــــــ لی خوب بخونید
با این برنامه خیلی راحت میتونید Auto Brightness رو فعال و غیر فعال کنید ولی باید گوشی روت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه روت کنیم گارانتی میپره؟