شما تاپیک اول رو یک بار دیگه بخون. من گفتم infra1,2 نرفتم و مطالب هم در همین زمینه می خواستم.نقل قول:
در ضمن من توی 50 تا شبکه کارهای کافی نت و گیم نت هم حساب کردم. برای کارهای بزرگتر هم با تیم کار می کنیم. البته اگه از نظر شما مشکلی نباشه....
Printable View
شما تاپیک اول رو یک بار دیگه بخون. من گفتم infra1,2 نرفتم و مطالب هم در همین زمینه می خواستم.نقل قول:
در ضمن من توی 50 تا شبکه کارهای کافی نت و گیم نت هم حساب کردم. برای کارهای بزرگتر هم با تیم کار می کنیم. البته اگه از نظر شما مشکلی نباشه....
Www یعنی چی ؟ البته Word Wide Web رو خودم می دونم ؟ آیا فقط برای پروتکل Http به کا ر می ره ؟ منظورم ارتباط این کلمه است با پروتکل ها ؟
یعنی آیا فقط توی شبکه هایی که از پروتکال Http استفاده می کنند این کلمه به کار می ره و اصلا بهخ چه درد می خوره ؟
تا حالا بهش فکر نکرده بودم ........................................ ولی فکر کنم جزو DNS باشه و برای هر Domain اینترنتی یه دونه www حالت Cname درست کنند .... اگه کسی چیز دیگه می دونه بگه لطفا ..
مطمئنی که میشه؟نقل قول:
اگه بشه که کابل می شه half-duplex و کارایی اش کم می شه
من تا حالا ندیدم ولی شاید بشه از اون دوتا سیمی که واسه send و دوتایی که واسه receive هست واسه هر انشعاب یکی رو استفاده کرد
www یه name resolution هست و واسه پروتوکل خاصی نیستنقل قول:
مثلا برای https هم بکار میره
سلام.
من دو تا کامپیوتر دارم. یک دسکتاپ با ویندوز اکس پی سرویس پک سه و یک لپ تاپ با ویستا سرویس پک یک.
دسکتاپم با ای دی اس ال به اینترنت وصله.
من دو تا رو با هم شبکه کردم، و اینترنت رو Share کردم تا روی هر دو اینترنت داشته باشم. ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد!!! یکی از دوستان گفت ممکنه به این خاطر باشه که سرویست یک کاربره هست که منطقی به نظر میاد.
مشکل اینجاست که حالا که دیگه اینترنت رو share نکردم، وقتی دو تا رو به هم وصل میکنم، اینترنت هنگ میکنه! از کار میوفته و کلا مشکل دار میشه. باید ارتباط رو قطع کنم، شبکه رو قطع کنم، مودم رو ری استارت کنم تا دوباره درست بشه.
مشکل از کجاست؟!
با سلام
دوستان عزیز
میخواستم اگه از دوستان کسی با سیستم بیسیم اشنایی داره از مشکلاتش برام بنویسه
البته منهای سکیوریتی
ارزومند ارزوهایتان
ابی
سلام خدمت شما دوست عزیزنقل قول:
اول بگو چه جوری شبکه کردی 2 تا کامپیوترت رو ....
و از Firewall یا چه Antivirus استفاده کردی ؟
ولی یک دقیقه کار میکرد 6 ساعت کار نمیکرد ? << منظور شما (Lapto or PC)
سلام دوست عزیز،نقل قول:
با کابل به هم وصلشون کردم (از طریق کارت شبکه).
آی پی دسکتاپ رو دادم 192.168.10.10
با سابنت 255.255.255.0
دی ان اس رو خالی گذاشتم.
آی پی لپتاپ رو دادم 192.168.10.11 با همین سابنت. به اینم دی ان اس ندادم.
والا اون موقع که کار شبکه با مشکل کار میکرد مثل الان هیچ آنتی ویروسی نداشتم ( فکر کنم البته!)
الان ناد 32 ورژن سه روی لپ تاپ و بیت دیفندر روی دسکتاپ دارم.
کلا مشکل به این صورت هست که :
وقتی شبکه بین دو کامپیوتر برقرار میشه، در حالی که اینترنت شیر نیست، اینترنت هر چند وقت یکبار از کار میوفته.
برای اینکه دوباره وصل بشه ری استارت کردن مودم کافی نیست، باید شبکه قطع بشه وگرنه اینترنت کار نمیکنه.
از روی لپ تاپ هم که میخوام فایل های دسکتاپ رو ببینم، گاهی st0rm (اسم دسکتاپم) هست گاهی نیست!!!
مشکل شما 100٪ از نرم افرار Antivirus هستش .. البته احتمالات دیگه هم هست ببین اکثر اقات یا عوض کردن IP کار درست میشه این دفغه شما از یه کلاس دیگه از IP ها استفاده کن و وقتی خواستی که تست کنی درست شده اول Ping کن هم از طرف Laptop و همین طور از طرف desktop .... بیین من خوم با یه Firewall کار می کنم که به اسم Outpost Firewall Pro که کارش خیلی 20 ته و من واسه شبکه کردا 2 تا کامپیوترم باید رنج IP آدرس کامپیوتر رو بدم تا احاره بده هر نوع اطلاعاتی رد و بدل بشه .. شما هم باید همین کار رو روی هر جفت کامپیوترت انجام بدی .... ببین چی میشه خبرش رو بده ....