دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟
Printable View
دوستان وقتی کی میشناستت کلید کنترل رو میگیری تا نشناستت.ولی این قابلیت محدوده.تموم میشه.چجوری میشه اون نوار زردو پر کرد؟همون قابلیت مخفی موندن؟
آدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده
بهترین حالت اینه بدون کشتن کسی برید جلونقل قول:
ولی اگر مجبور شدید اشکالی نداره
برای پایان مرحله یک امتیاز یوهویی بهتون میده منفی ها جبران میشه
مثلا ماموریت lenny بهترین نمونه برا نکشتن کسیه
اگه بشناسنت که دیگه نمیتونی کاری کنی !!!نقل قول:
قبل از اینکه بشناسنت ولی بهت مشکوک میشن باید این کارو کنی.
آدم بکشی چیه بابا :n02:نقل قول:
آدم بکشی
ماموریت تموم کنی
و...
هر کاری که امتیاز بده
اگه مخفی کاری آدم بکشی و قایمش کنی بهت اضافه میکنه.
یه سری آیتمم هست واسه hide شدن اونام تا حدی اضافه میکنن.
sorryنقل قول:
شما نمی تونید کمکم کنید چون تو ویکیپدیا نوشته بازی singleplayer خست ولی بیشتر یک مرحله ی اون رو من نتونستم بازی کنم .
تو یو ت.ی.وب هم فیلم های مراحل دیگس هست ولی من نتونستم کاری پیش ببرم
میشه لینک ویکیپدیات رو بدی ببینم چی نوشته ؟!!!نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصا تو ویکیپدیا مطلب در مورد این بازی پیدا نکردم !!
هینمن اسنایپر یه مرحله بیشتر نداره !!
اینو تو خودت هیتمن ویکی نوشته ... ببین :
هیتمن اسنایپر چلنچ یه بازی دمو بود که کلا از ابسولوشن جداس و کساییکه این بازی رو پیش خرید کردن میتونن اینم بگیرن بازی کنن و فقط یه مرحله با چلنجای گوناگون داره !کد:Hitman: Sniper Challenge is a stand alone sub game of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which is exclusive to copies pre-ordered from GameStop or Steam. It was announced on May 10th, 2011, after a teaser image was released on May 3rd. It was released for Xbox 360 and PS3 on May 15th, with the PC version being released on Steam on August 1.
The game, which is separate from Absolution, follows [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] as he embarks on a mission to assassinate [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , the CEO of weapons manufacturer Stallion Armaments, and his entourage of bodyguards.
:n17:
کشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .
کلا رو پشت بوم باید 8 نفر رو بکشی و تمام .نقل قول:
نوشته شده توسط soccer 2009 update [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن پ :n04:نقل قول:
کشتن آدم های بیگناه مثل مردم تو ایستگاه یا خدمتکار ها ، امتیاز منفی داره ؟ حتی اگه ترتمیز بکشمشون .
موقع برگشتن باید از اون طرف داروخانه بری تو اتاقی که کنار هال اصلی هست (همونجایی که توش اتاق آسانسورها هست) و از اون جا برینقل قول:
چند تا پست بالاتر گفتم ردش کردم :n16:البته روشم با روش تو یکم فرق داشت.نقل قول:
ممنون از راهنماییت :n16: