من پشتیبانی از سرویس مخابرات نکردم . اعلام وضعیت سرویس خودم رو انجام دادم فعلا در دو مرکز مخابراتی مختلف سرویس دارم که ازشون راضی هستم در یک مجبور بودم از مخابرات بگیرم به خاطر اینکه خطم فیبر نوری بود.
فعلا خوب دانلود میکنم
Printable View
من پشتیبانی از سرویس مخابرات نکردم . اعلام وضعیت سرویس خودم رو انجام دادم فعلا در دو مرکز مخابراتی مختلف سرویس دارم که ازشون راضی هستم در یک مجبور بودم از مخابرات بگیرم به خاطر اینکه خطم فیبر نوری بود.
فعلا خوب دانلود میکنم
با سلام
من دو سه روز پیش اینترنت ADSL 128 از مخابرات کرج گرفتم دو سه روز اول سرعت دانلود 16 بود الان رسیده به 7و 8 کسی میتونه به من بگه علتش چیه؟
نقل قول:
نقل قول:
خیلی خنده دار بود.کسی نیست جدی سوال منو جواب بده؟
پس فقط من نیستم که سرعتم اومده پایین.آقا دریغ از باز کردن یه پیج.الان یه هفتس که سرعت شدیدا افت کرده. میانگین سرعت دانلود رو 12 . یه پیج معمولی رو هم گاهی 5 دقیقه طول میکشه باز کنه گاهی هم هرکار میکنم باز نمیکنه. چند بار زنگ زدم 1899 گفتن نویز میندازیم رو خط . مودمو خاموش روشن کن درست میشه. ولی همون آش و همون کاسه .آخر سر یه شماره پیگیری داد گفت از مخابرات منطقه پیگیری کن. جالبه با سایت yahoo و google کمتر مشکل داره. پشتیبانی هم میگفت اگه اینا رو باز میکنه مشکلی نیست مشکل از بقیه سایتاست!!!
سلام
آقا من نزدیک 2 هفتست مشکل دارم.اصلا پیج رو نمی تونه باز کنه خیلی وقتا وارور میده.قطعی هم که واویلا.وسط کار یه دفه میره روهوا
قبلا انصافا خوب بود.امید به پیگیری هم ندارم چون پروسش طولانیه وکسی پاسخگو نیست.جالبه که دانلودا رو بد انجام نمیده ولی پیج رو نمی تونه باز کنه.باید برای هر پیج چن بار تلاش کرد.
این پیچ که میکن چیه؟؟نقل قول:
آقای جدی سوالت 100 بار مطرح شده یه سرچی میکردی! خیر 128 بالاتر راحت به هرکسی نمیدن باید مشاغل حساس یا خانواده شهدا یا پارتی و ... باشه باز بستگی به مرکز مخابراتی هم داره یکی 128 هم به زور میده یکی با کارت دانشجویی(ارشد معمولا) 256 راحت میده ... شما باید ببینی مرکز شما کی گرفته از همون بپرسینقل قول:
خیلی خنده دار بود.کسی نیست جدی سوال منو جواب بده؟
پیج هم منظور بچه ها سرعت باز شدن صفحات هست البته به مرورگر و دی ان اس سرور هم ربط داره ولی خب کلا ترکیده از چند روز پیش !
منطقه فرد اسدی افتضاح سرعت اومده پائین. یعنی یه سایت هم دیگه نمیشه باز کرد. منکه میرم پس میدم گور بابای مخابرات
بیشتر از یک هفته شده که من هم مشکل دارم.جالبه که بیشترین مشکلم هم با google هست که 2 ساعت اصلا باز نمیشه ،5 دقیقه مشکل نداره ،دوباره 2 ساعت باز نمیشه و...
مخابرات =:2:
نقل قول:از چیز پی ان استفاده کنید یا Dns استفاده کنید ببنید مشکل حل می شه یا نه