البته علیرضا جان من معتقدم با توجه به پستهای The shining عزیز تو این تاپیک (تو این مدتی که من دیدم)، فکر نمیکنم بچههای پرسپولیسی این قدر غیرمنطقی باشن که چنین فکری بکنن ... تعصب و عصبانیت به جای خود، پذیرفتن واقعیتها هم به جای خود ! حالا از زبون هر کسی که میخواد باشه ... :10:نقل قول:
پ.ن: الان تقریباً مطمئنم که استیلی در حد پرسپولیس نیست! هر چقدر هم به خودم بگم که اول فصله، شناختی نداره از بازیکنا، مونده تا هماهنگ بشن ... اما باز ذهنم میره به سمت مقایسه که سال قبل نیمهی اول که بد نتیجه میگرفتیم، دایی میدونست نیمهی دوم چه جوری تیمشو تغییر بده تا نتیجه بگیریم ! اما استیلی، نه ! پارسال حداقل چند تا کار ترکیبی قشنگ از بازیکنا، همون ابزاری که میگیم دایی در اختیار نداشت، میدیدیم! اما تو این سه بازی، دریغ از دو تا پاس صحیح ...
نمیدونم، من هم دارم بیمنطق میشم شاید! من هم دارم زود قضاوت میکنم ... اما به هر حال من امروز از استیلی در مقام یه مربی هیچی ندیدم! شاید ارنج ابتداییش به بدی بازیهای قبل نبود، اما وقتی دید تیمش نتیجه نمیگیره و کنده، هیچ کار مفیدی نکرد ...
با نظر دوستمون nafe-bandar هم موافقم! امروز یه جاهایی به من هم این حس دست داد که اگه خود کریمی با شناختی که از تیم داره، بیاد پرسپولیس رو ارنج کنه و تغییرات لازم رو بده، از استیلی بهتر نتیجه میگیره ! (میدونم خیلی احساسیه و از روی عصبانیت! ولی حسه دیگه : دی)
یکی از مهمترین شاخصههای دایی این بود که حواشی رو با جذبهی فوقالعاده بالایی که داشت، کنترل میکرد ... یعنی تو نشست خبری اون قدر مطمئن حرف میزد که هیچ هواداری به خودش اجازهی انتقاد نمیداد ... جای انتقاد داشتها !! اما ته تهش تیم جوری بازی میکرد که اگه میباخت هم کسی خواهان رفتن دایی نبود ! (آره! یه سری حیا کن رها کن بعد از باختهای متوالی وجود داشت، اما خداییش همین پرسپولیسیهایی که تو این تاپیک هستن، بخش عمدهایشون از بازی تیم تو دربیها رضایت داشتند، حتی با وجود شکست!)
با این حال، من باز حرف علیرضا و محمد و حسین و سایر دوستان رو مبنی بر مقایسه نکردن، حرف از دایی نزدن، حرف از گذشته نزدن و به فکر آینده بودن رو تایید میکنم !! (هر چند که همهی اینها رو بالا نقض کردم خودم) ...
دیگه فایدهای نداره ... دایی تو راهآهنه، سکاندار ما استیلیه ... نمیدونم با رفتن کاشانی یا استیلی، یا هر دو، تیم ما تیم میشه یا نه ... خوش به حال استقلالیها که حداقل ثبات داره تیمشون، بهتر از ما بازی میکنن ... پرسپولیس همیشه بیثبات بوده ... متاسفانه !
امیدوارم با تشکیل وزارت ورزش، زودتر مجمع واسه پرسپولیس هیات مدیره تشکیل بده، و حبیب خان هم بره از تیم ... مدیری بیاد که درد تیم رو بدونه ... به شخصه در درجهی اول دادکان و بعد از اون، انصاریفرد رو بهترین گزینهها میدونم ! (هر چند که تیم ما زمان انصاریفرد هم خوب نبود، اما مدیریتش رو قبول دارم)