ونگر: از بارسا شکایت نمی کنم ولی ماجرای سسک باید تمام شود
مربی فرانسوی باشگاه آرسنال با لحن تندی خطاب به بارسا صحبت کرده است
سایت گل- آرسن ونگر مربی فرانسوی آرسنال در صحبتهایی اعلام کرد که به خاطر اظهارات اخیر چابی ارناندس درمورد شرایط کنونی سسک فابرگاس و احتمال انتقالش به بارسلونا از تیم کاتالان به فیفا شکایت نخواهد کرد. با این وجود به سران بارسا هشدار داده که این ماجرا باید تمام شود.
مربی فرانسوی تمایلی به شکایت از بارسلونا به خاطر صحبتهای چابی ندارد . چابی اخیرا در مورد شرایط سسک گفته بود:« سسک در تیم انگلیسی زجر می کشد،چون می خواهد به تیم قهرمان اروپا بپیوندد.»
از سوی دیگر ونگر در صحبتهایی که در وب سایت رسمی باشگاه آرسنال بازتاب یافته گفت:« فکر نمی کنم که این جمله برای شکایت از باشگاه بارسلونا به فیفا لازم و کافی باشد. احساس من این است که چابی با این صحبتها باتیم ما و یا با سسک بابی احترامی رفتار کرده؛ همین و بس.»
البته مربی آرسنال اعلام کرد که دیگر نمی خواهد شاهد چنین رفتارهایی باشد:« این مسائل باید تمام شود. اگر مذاکره ای بین دو باشگاه است، فکر می کنم که اصلا قشنگ نیست که بازیکنان تیمها وارد ماجرا شوند و بدون آنکه به آنها ارتباظی داشته باشد، دراین رابطه صحبت کنند. متاسفانه این ماجرا تا به حال دو بار اتفاق افتاده است.»
از نظر ونگر:« چابی نقش و ارتباط مستقیمی با این ماجرا ندارد ونمی دانم که او چرا باید چنین صحبتهایی را مطرح کند.»
مدیربرنامه های آفلای: یووه به دنبال ایبراهیم نیست
مدیربرنامه های ستاره هلندی معتقد است که آفلای درنوکمپ خواهد ماند
سایت گل- طبق صحبتهای راب یانسن، مدیربرنامه های ایبراهیم آفلای، این ستاره هلندی در بازار نقل و انتقالات تابستانی یوونتوس را ترک نخواهد کرد
پیش از این گزارشهای منتشره از احتمال جدایی آفلای از بارسا حکایت داشت ولی یانسن در صحبتهایی ابراز تمایل تیمهای یووه و لاتزیو برای خریداری این ستاره هلندی را تکذیب کرد
مدیربرنامه های آفلای اطمینان دارد که ستاره اش برای فصل آینده هم زیر نظر گواردیولا فوتبالش را ادامه خواهد داد و به ایتالیا نخواهد رفت:« آفلای در اسپانیا خوشحال است و فصل بعد هم بازیکن بارسلونا خواهد بود. می توانم این را 100% تضمین کنم.»
قرارداد کنونی آفلای با بارسا تا سال 2014 اعتبار دارد. او در بازار زمستانی سال گذشته از آیندهوون به تیم کاتالان پیوست
لیونل مسی: آرژانتین را با بارسلونا مقایسه نکنید
ستاره آرژانتینی معتقد است که تیم میزبان کوپا آمه ریکا در مسیر مناسبی قرار گرفته است
سایت گل- لیونل مسی، ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام
کرد که مقایسه آرژانتین و بارسلونا بی فایده است و این روزها فکر و ذکرش
را برروی موفقیت تیمش در کوپا آمه ریکا متمرکز کرده
این درحالی است که این روزها لیونل مسی به شدت زیر تیغ انتقاد قرار دارد
ولی ستاره ریز نقش آرژانتینی در صحبتهایی از دلایل موفقیتش با بارسا
درمقایسه با روزهای حضورش در رختکن آلبی سلسته گفت:«مقایسه کردن آرژانتین
و بارسلونا اشتباه است. ما در بارسلونا مدتهاست که درکنار هم کار می
کنیم.و به دنبال آن هستیم تا در تیم ملی هم کار مشابهی را به نمایش
بگذاریم. ولی درهرصورت نمی توان این دو تیم را با هم مقایسه کرد.»
مسی درمورد رویارویی تیمش بااروگوئه در مرحله یک چهارم پایانی کوپا آمه
ریکا گفت:« بازی سختی را مقابل اروگوئه پیش رو خواهیم داشت ولی رویای ما
قهرمانی دراین تورنمنت است. ما می خواهیم درکوپا آمه ریکا قهرمان شویم،
چون آرژانتین به یک جام نیاز دارد و ما برای رسیدن به این جام تلاش می
کنیم.»
شهردار زادگاه سسک:سسک قربانی آدم ربایی شده است!
استانیسلائو فورس یی گارسا، به سران باشگاه آرسنال توصیه کرده که احترام و رفتار صحیح حکم می کند تا سسک را به بارسا بفروشند
سایت گل- شهردار شهری که سسک فابرگاس در آن زاده و رشد کرده معتقد است که کاپیتان باشگاه آرسنال قربانی سرقت و آدم ربایی شده است
استانیسلائو فورس یی گارسا،شهردار منطقه آرینس د مار در کاتالونیا معتقد است که این ستاره 24 ساله برخلاف خواسته هایش و به اجبار در آسنال حضور دارد و از ونگر خواسته تا به سسک اجازه بازگشت به خانه را بدهند
گارسیا به روزنامه اسپانیایی سپورت گفت:« ما می خواهیم سسک همین الان برگردد. او قربانی آدم ربایی شده است. اگر انگلیسی ها افراد محترمی هستند باید درست رفتار کنند.این مسخره بازی ها باید همین الان تمام شود چون همه را گیج کرده است.»
شهردار این منطقه در کاتالونیا در حالی این صحبتها را به زبان آورده که چندی پیش چابی ارناندس هم در صحبتهایی که در وب سایت رسمی اش بازتاب یافت نوشته بود که سسک در حال زجر کشیدن است چرا که به او اجازه بازگشت به تیمی که در 16 سالگی آن را ترک کرده داده نمی شود.
بعد از آن بود که ونگر اعلام کرد که صحبتهای چابی بی احترامی است ولی بعد اعلام کرد که به سران فیفا دراین رابطه شکایت نخواهد کرد.
ژاوی: "انگیزه و اشتیاق برای پیروزی هنوز دست نخورده است"
ژاوی هرناندز در رابطه با چالش های فصل بعد با Barca TV صحبت کرد. او همچنین برای پنج هم تیمی اش که در بازی های کوپا امریکا حاضر هستند آرزوی موفقیت کرد و گفت از این که تیاگو و فونتاس به تیم اصلی منتقل می شوند چقدر خوشحال است.
ژاوی هرناندز می داند که بارسا بار دیگر به دنبال کسب هر شش جام ممکن در یک فصل است، مانند آن چه در فصل 2008/09 انجام داد، اما از سختی های مسیر پیش رو نیز آگاه است. او گفت: "ما تیم مناسب را برای ادامه قهرمانی ها در اختیار داریم، ولی سایرین اجازه نمی دهند به سادگی این کار را انجام دهیم، مانند فصل قبل. اما قطعاً ما به همان اندازه با اشتیاق و با انگیزه هستیم که همیشه بوده ایم، بنابراین همان گونه رقابت می کنیم که همیشه می کردیم."
آرزوی موفقیت برای دوستان حاضر در کوپا امریکا
او درباره ی مسابقات قهرمانی ملت های آمریکای جنوبی نیز که در حال حاضر در آرژانتین در جریان است صحبت کرد: "فکر می کنم لئو جامی عالی را پشت سر می گزارد. برای او آرزوی بهترین ها را دارم، همین طور برای میلیتو و ماسکرانو، و همچنین آلوز و آدریانو. مسابقات کوپا امریکا را دنبال می کنم و امیدوارم همه ی آن ها عملکرد خوبی داشته باشند."
پیوستن تیاگو و فونتاس، خبر خوب
ژاوی صحبت هایی هم راجع به تیاگو آلکانترا و آندرو فونتاس داشت، دو بازیکن تیم رزروها که قرار است در فصل پیش رو در تیم اصلی بازی کنند: "این جا در بارسا تیم رزروها اهمیت زیادی دارد. فونتاس و تیاگو، هر دو نشان داده اند که کاملاً توان بازی کردن دارند. همانند سایر بازیکنان تیم B که آماده می شوند تا فرصت پیوستن به تیم اصلی را بیابند. نسل بسیار خوبی در اختیار داریم و باید از آن بهره ببریم. و مربی ای داریم که دوست دارد از بازیکنان تیم رزروها استفاده کند، و این خیلی خوب است."
مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir