ماتيوس: نايب قهرماني براي بايرن بيارزش است
ورزش۳: بازيکن اسطورهاي پيشين فوتبال آلمان از تيم فوتبال بايرن مونيخ پس از ناکامي در فينال ليگ قهرمانان اروپا انتقاد کرد. به نقل از يورونيوز، لوتهار ماتيوس گفت: پس از بازي فينال جام حذفي گفتم که در تيم بايرن بازيکنان زيادي هستند که مغرورند. آنها فقط به خود فکر ميکنند و منافع تيمي را در نظر نمي گيرند. حتي اين را هم گفتم امتياز دورتموند بر بايرن در اين است که زردپوشان به تيم ميانديشند نه به خود. در دورتموند همه تيم صاحب برد ميشوند اما در بايرن فقط يکسري که گلزني ميکنند، خود را برنده ميدانند. اين چهره 51 ساله با اين اظهار نظر نوک تيز پيکان انتقاد خويش را رو به سوي آرين روبن، ستاره هلندي سرخپوشان گرفت. بازيکني که در ديدار نهايي ليگ قهرمانان مقابل چلسي، به انجام بازي گروهي هيچگاه تمايلي نشان نداد و فردي عمل کرد. حتي يک ضربه پنالتي سرنوشتساز را با بي دقتي هدر داد. ستاره دهه هشتاد باواراييها افزود: روبن بازيکني نيست که به دنبال نزديک شدن به بازيکن تيم خودي باشد. او هميشه ميخواهد بصورت انفرادي عمل کند. ماتيوس در مورد ناکامي بايرن در فينال ليگ قهرمانان اروپا برابر چلسي و جام حذفي آلمان مقابل بورسيادورتموند، همينطور کسب نايب قهرماني بوندسليگا نيز عنوان کرد: در بايرن کسب عنوان دوم هيچ ارزشي ندارد، اين مقامها به منزله باخت است.
هوينس: بودجه لازم براي خريدهايمان را داريم
ورزش۳: باواريايي ها براي پوشش نقاط ضعف خود در فصل گذشته و حضور موفق براي فصل آينده به نظر حضوري پر رنگ تر در بازار نقل و انتقالات اين فصل خواهند داشت. به گزارش وبسايت رسمي کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد، باشگاه بايرن مونيخ در اولويت ليست خريد هاي خود براي فصل آينده به دنبال دو گزينه مهم در خط هافبک و نوک حمله است که بدين تريتيب ژاوي مارتينز از بيلبائو و ادين ژکو از منچستر سيتي را براي اين دو پست در نظر گرفته است. بنا به گزارش هاي رسيده باشگاه مونيخي به توافقات لازم براي انتقال ادين ژکو به بايرن با باشگاه منچستر سيتي دست يافته است و در حال رايزني و توافق در مورد مبلغ اين انتقال به سر مي برند. باشگاه منچستر سيتي ژکو را با مبلغ 20 ميليون يورو از ولفسبورگ به خدمت گرفت.
چراغ سبز "امويلا" به بايرن مونيخ
ورزش۳: اين طور به نظر مي رسد که سران باشگاه بايرن مونيخ براي فصل اينده به دنبال يک هافبک دفاعي کامل وآماده مي گردند.گزينه نخست مونيخي ها، خاوي مارتينس ملي پوش اسپانيايي باشگاه اتلتيک بيلبائو است که به نظر مي رسد خريد او بسيار سختر از آنچه تصور مي شد، باشد.از اين رو بايرن مونيخ گزينه هاي ديگر را مد نظر قرار داده است. به گزارش رسانه هاي فرانسوي در صورتي که بايرن نتواند مارتينس اسپانيايي را شکار کند، به دنبال يان ام ويلا ستاره تيم رن فرانسه خواهد رفت.در همين رابطه ، اين ستاره فرانسوي که هم اکنون با تيم ملي فرانسه در مسابقات يورو 2012 به سر مي برد در جريان تمرينات با فرانک ريبري نيز در همين مورد صحبتهايي کرده است. فرانک ريبري در اينباره به شبکه 2 فرانسه گفته: "بله. ام ويلا در جريان تمرينات تيم ملي راجع به تيم بايرن مونيخ از من سوالاتي پرسيده و فکر مي کنم دوست داشته باشد به بايرن ملحق شود .او بازيکني بسيار عالي وکاملا مفيدي براي بايرن خواهد بود ؛من قبلا او را به مديران بايرن پيشنهاد کرده بودم." يان ام ويلا هم اکنون مشتريان سر سختي مانند آرسنال ،منچستر يونايتد ، اينتر ميلان وتاتنهام را نيز دارد.ام ويلا قبلا اعلام کرده بود بعد از يورو از رن جدا خواهد شد ولي هنوز تيم آينده اش را انتخاب نکرده.قيمت اين بازيکن در حدود 20 -22 مليون يورو خواهد بود که بسياز ارزانتر از ستاره باسکي مي باشد.