سلام من یک تلوزیون 46 EX520 دارم اومدم ساعتش رو درست کنم زدم کانال ها رو پاک کردم بعد که کانال یابی کردم اولا اسم کانال ها پاک شد که بعد edit کردم ولی دکمه لیست کانالها غیر فعال شده (guide) حالا باید چکار کنم؟
سلام من یک تلوزیون 46 EX520 دارم اومدم ساعتش رو درست کنم زدم کانال ها رو پاک کردم بعد که کانال یابی کردم اولا اسم کانال ها پاک شد که بعد edit کردم ولی دکمه لیست کانالها غیر فعال شده (guide) حالا باید چکار کنم؟
کمک فوری برای خرید تلویزیون ال ای دی
با سلام خدمت دوستان
یه تلویزیون 40 اینچ ال ای دی میخواستم بخرم بین دو مدل سونی EX520 و سامسونگ D5550 موندم کدوم رو انتخاب کنم خودم تحقیق کردم فهمیدم که سونی بهتره ولی از طرف دیگه دیگه بدون گارانتیه یه خورده ریسکه ولی سامسونگ گارانتی داره
از بقیه دوستانی که تجربه تو این زمینه دارند میخوام که کمکم کنند.یه سری میگند بدون گارانتی خوب نیست یه سری دیگه میگند نه خوبه قیمتش هم حدود 300 هزار تومن ارزونتر از مدل با گارانتیشه.پول باگارانتیش هم ندارم.به نظر شما بدون گارانتی ها چطوره ؟
ایا واقعا اصل هستند ؟بعضی ها میگند قطعات دست دوم توش کار شده یا میگن بعد از یه مدت خراب میشه اون وقت دیگه نمیشه کاریش کرد.بالا خره کدومو بگیرم سونی بی گارانتی یا سامسونگ با گارانتی؟
با تشکر
بارها شنیدی که میگن گارانتی تو این مملکت یعنی ... !! بنابراین همونی که نظر خودت هست بخر . گارانتی شامل خیلی چیزها نمیشه . بعید میدونم اگه خدایی نکرده تلویزیونت پیکسل بسوزونه ( حالا هر مارکی ) گارانتی بخواد به رایگان کاری برات انجام بده !
همون تلویزیونی رو بخر که ازش خوشت اومده . سونی هم مخصوصا سریه ای ایکس واقعا با کیفیت هستن . اگه میبینی قیمتش نسبت به نمایندگی مناسب تره بخر . قبلش از آکبند بودنش مطمئن باش .
آقا راستی با مودم وایرلس میشه از طریق DLNA فایلهای کامپیوتر مثل فیلمهای MKV و عکس و آهنگ و ... رو تو تلویزیون دید ؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم امسال جوابم رو بدید !!
بله میشه چون تو این روش فایلها توی PC اجرا می شوند و اگر PC اون کدک رو باز کنه تی وی فقط مثل مانتور نشون میده .
با سلام خدمت دوستان عزیز ...
تو تلویزیون ال ای دی سونی مدل 46EX52 اسم شبکه های گیرنده دیجیتال نشون داده نمیشن که مجبور شدم خودم بنویسم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیا راه حلی برای این مشکل هست یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان برای تله تکس کدوم دکمه رو از روی کنترول بزنیم ؟
Question
Play a file larger than 4GB via USB devices.
Answer
Yes, you can play bigger than 4GB if USB devices are formatted by exFAT.
Note: You cannot playback any file larger than 4GB if your USB devices is formatted by FAT12, FAT16 and FAT32.
.
قابل توجه دوستان که میگن فت32 محدودیت 4 گیگ داره(و خداوند اکرونیس دیسک دایرکتور را آفرید)
ریست فکتوری یا همون برگشت به تنظیمات کارخانهنقل قول:
زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور انتخاب کن
خصوصیت گاید اضافه میشه ساعت خراب میشه و لی اسم کانالها انگلیسی نمایش داده میشن(احتمالا شما منطقه رو خاورمیانه و زبان رو فارسی گذاشتید
در غیر این صورت دامنه جستجو رو فول انتخاب کنید بعد از 20 کانال اول کانالهای بعدی تا 52 که اکثرا هم تکراری هستن دارای نام شبکه میباشند
حیح دیجیتال ایرانه دیگه داداش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دکمه شماره 3نقل قول:
فقط روی کانال 3 و 2 و استانی ها تلتکس هست
بعدشم آخه چی تو تلتکس هست
جدول پخش برنامه ها که بهترش ت وب هست