ممنون میشم
[HTML]http://hipfile.com/9jt939omqciw/032112-20638-01.rar.html[/HTML]
پدرم در اومده:20:
ممنون میشم
[HTML]http://hipfile.com/9jt939omqciw/032112-20638-01.rar.html[/HTML]
پدرم در اومده:20:
سلام
فایل Mini Dump
ممنون
با سلام و تبریک سال نو
لطفا بررسی کنید
منتظر پاسختون هستم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شمامربوط به فایل Ntfs.sys که از فایلهای شاخه ویندوز میشه اول از همه برنامه Memtest86 ازلینک پایین دانلود روی فلش بوت کنید بعدش از طریق بوت بالا بیاین سیستم اسکن کنید درمرحله بعد به وسیله برنامه driver genius که داخل لینک دوم هست کلیه درایورهای سیستم آپدیت کنید رای درایور گرافیکم از داخل سایت سازنده اپدیت کنید واسه پاک کردنشم از برنامه deiver sweeper که داخل لینک سوم هست استفاده کنید از طریق safe mode درایورهای سیستم پاک آپدیت کنید اخرسرم پنجره cmd رو داخل سرچ منوی استارت وارد کنید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدشم این دستور Chkdsk /f /r داخل وارد اینتر کنید سیستم ریستارت کنید:20:نقل قول:
خطاهای bsod شما خیلی زیاده اما یکی مربوط به آنتی ویروس شما که کاسپر میشه بایدکلا پاکش کنید بعد بدون آنتی ویروس تست کنید یکی دیگه مربوط دایرکست سیستم میشه که از لینک اول میتونیددانلودش کنید بعدی مربوط به گرافیک با رم سیستم میشه که از دمای زیاد گرافیک این مورد به وجود میاد که برنامه CPUID HWMonitorPro که داخل لینک دوم هست دانلود کنید رجیسترش کنید بعدشم یک عکس کامل از این برنامه اینجا آپلود کنید درضمن درایورگرافیک رو هم حتما آپدیت کنید برای پاک کردن درایور قبلی هم از برنامه driver sweeper استفاده کنید برای رم هم برنامه Memtest86 که داخل لینک سوم هست دانلود کنید روی فلش بوت کنید رم سیستم با این برنامه اسکن کنید یکی دیگه هم مربوط به درایو گوشی apple شما میشه که اونم بطور موقت پاک کنید اینا چند نمونه بود که گفتم فعلا همینا رو تست کنید :20:نقل قول:
ممنون میشم
پدرم در اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://hipfile.com/9jt939omqciw/032112-20638-01.rar.html
کسپر پاک کردم
عکسو که گفتین گرفتم
الان دارم درایور دانلود میکنم لطف میکنین بگین کدوم درایور های NVidia رو پاک کنم بعد اون رو که دانلود کردم نصب کنم ؟
Chipset - Display - Physx
بوت رو بیشتر توضیح بدین ممنون میشم
اون درایور اپل رو چجوری مطمئن شم پاک کردم ؟ یه QuickTime بود که اونم پاک کردم
سلام من لپ تاپم dell vostro 3300 هست
مشکلم اینه که موقعی که توی حالت استند بای که میزارمش یا در لپتاپو میبندم موقع باز کردن یا از حالت sleep خارج کردن 90 درصد با صفحه ابی مواجه میشم
درایو گرافیکمم اپدیت کردم و حتی بایاسمو اما نشد ممنون میشم کمک کنید.در موقع کار یه هیچ عنوان صفحه ابی نمیاد فقط موقع خارج شدن از sleep
cpu core i5
vga: gforce 310m
ram:4g ddr3
hdd:320g
گزارش هم گرفتم
با سلامنقل قول:
دوست عزیز با memtest و حدود یک ساعت تست بیشتر از 10000 error پیدا شده.به نظر شما دلیل کند بودن نصب ویندوز و قطع شدن نصب از وسطای نصبش و اومدن صفحه آبی همین خرابی رمه؟با توجه به اینکه من گرافیک Pc-I و آنبورد رو غیر فعال و چک کردم.مشکل فقط میتونه از mainboard - CPU و یا Ram باشه؟ امکان تعمیر Ram وجود داره؟(در ضمن ویندوزم مال 1 سال پیشه که ایمیجش رو با acronis true image برمی گردونم)
ببخشید خیلی طولانی شد!
با تشکر از لطف شما
برای پاک کردن درایورگرافیک همونطور که گفتم از برنامه Driver Sweeper استفاده کنید که لینکشم پایین گذاشتم باید از طریق safe mode بالا بیاین درایور خودتون پاک کنید سیستم بعدش ریستارت کنید بصورت عادی بالا بیاین درایور که بروز کردین نصب کنید درضمن مادربورد شما احیانا گیگا نیست ؟ برای اون فایلم اگر باشه داخل این مسیر C:\Windows\System32\drivers برای این موردم از طریق safe mode بالا بیاین اگر این فایل AppleCharger.sys داخل همون مسیری که گذاشتم دیدین روش کلیک راست اسمش به AppleCharger.sys.old تغییر بدین سیستم ریستارت کنید .نقل قول:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
یک علتش مربوط به رم سیستم میشه یا که اسلات مادربورد که رم داخلش قرار میگیره واسه اینکه مطمئن بشین از رم یا اسلات مادربورد جای رم روی اسلات مادربورد عوض کنید از نوع تست کنید درضمن شما اگر به تعداد دو تا رم روی سیستم دارین یکی در بیارین اون یکی رو بیارین با اون یکی بطور موقت باز تست بگیرین واسه ویندوزم موردی نداره با اکرونیس ایمیج بازگردانی کنید به شرطی که درایورهای سیستم هم با اکرونیس ریستوری نشه یعنی درایورها رو تصب نکرده باشین.نقل قول:
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
واسه مورد شما فایل پوشه دامپ خالی شما تو منوی سرچ استارت دستور advanced system settings بزنید بعدشم اینتر کنید بعدم طبق شکل 2 کادری که دورش خط کشیدم تنظیم کنید وقتی که سیستم باز با صفحه آبی مواجه شد ببینید فایل دامپ به وجود میاد یا که از قایل رجیستری پایین استفاده کنید.نقل قول: