سلامنقل قول:
اقا ی کتاب در رابطه با خود اشتغالی داده بودن دکتر - از کجا میشه تهیش کرد لینکی ادرسی چیزی ندارید ازش اسم کتابش چیه در مورد انتخاب شغل بود اگه اشتباه نکنم
Printable View
سلامنقل قول:
اقا ی کتاب در رابطه با خود اشتغالی داده بودن دکتر - از کجا میشه تهیش کرد لینکی ادرسی چیزی ندارید ازش اسم کتابش چیه در مورد انتخاب شغل بود اگه اشتباه نکنم
اسم کتاب: خوداشتغالی(کارآفرینی در زمینه خوداشتغالی برای جوانان ایران در سراسر کشور)نقل قول:
پر از ایده است برای کار، از مشاغل خانگی گرفته تا واردات صادرات استانی/کشوری، مونتاژ کالا، محصولات فرهنگی، پتروشیمی و ارزش افزوده، کشاورزی مدرن، گلهای زینتی، ماشین آلات خانگی...
لینک دانلود رایگان نه ولی سایت آدینه بوک گذاشته برای فروش
سلام
نمونه سوالات استخدام بانک اقتصاد نوین رو کسی داره برای دانلود بزاره؟
ممنون
سلام
برای یک مصاحبه دعوت شده ام رشته من لیسانس کامپیوتر هستش و ارگانی که دعوت شده ام یک کارخانه صنعتی هستش می خواستم ببینم در مصاحبه علمی و تخصصی چه سئوالاتی پرسیده می شود کسی در این زمینه تجربه ای ندارد .. برای چه موضوعاتی من خودم را اماده کنم ...
لطفا راهنمایی کنید با تشکر
کار در خونه تو شهرستان چجوریه؟
سلام دوستان... !
بنده 150 میلیون سرمایه در دست دارم... میخواستم با این پول یه مجموعه ی تفریحی یا یه همچین چیزی تاسیس کنم... !
حالا سوال من از شما اینه که چه پیشنهادهایی در این ضمینه دارید تا بتونم بیشتر روش تحقیق کنم... میخوام با این هزینه چیز خاصی رو تو شهر کوچکمون بسازم که چند شهر اطراف رو هم جذب کنه!
ترجیحا این موارد رو داشته باشه:
1- جذابیت زیـــاد... !
2- برای سنین کم تا بزرگسال.
3- اجازه ی مختلط بودن محیط رو داشته باشم.
مثلا یه چیزایی مثل بولینگ یا قلعه ی سحرآمیز(فکرکنم) که تو پارک ارم تهران دیدم... !
(البته در مورد هزینه ی اینا هنوز تحقیق نکردم و فقط برای مثال گفتم تا هدفم رو بهتر متوجه بشید)
ممنون... !
من هم کتاب خود اشتغالی و خواندم هم dvd های آموزشی آقای جهانگیری دیدیمنقل قول:
بزارین یه چیزی بگم این بابا مثل این کتاب خارجی ها تخیلی و توحمی حرف نمیزنه و دقیقا حرفهایی که میزنه کاملا کاربردی و عملی و طبق اقتصاد ایران هست چون خودش تو ایران بیش از 10 تا کارخانه تاسیس کرده و خیلی کار های اقتصادی راه انداخته و بیش از 3یا 4 بار ور شکست شده و به همین خاطر آدم فوق الاده با تجربه ای هست دیگه با تمام مشکلات و خطر ها و پیچ و خم های بازار پر از دلال ایران خیلی خوب اشناست و بخاطر همین هست که حرف هاش الکی توحمی نیست و کاملا بر اساس مشکلاتی جلو روی جوانان ایرانی هست صحبت میکنه و ایده های های بسیار علی ارایه میکنه . پییشنهادمیکنم اگر تو کلاس های نمیتونید شرکت کنید حدااقل کتاب خود اشتغالی یا کار آفرینی به سبک دکتر علی اصغر جهانگیری یا dvd های آموزشی شو تهیه کنید.
کسانی که با آقای دکتر علی اصغر جهانگیری آشنا نیستن
من با اجازه خود آقای دکتر فایل صوتی حدود 30 دقیقه از کلاس ایشون که سال 87 برگزار شد اینجا میزارم در کل کلاس های ایشون هر دوره بیشتر از 16 ساعت هست حالا کسانی که دوست دارند برای این که یه کم با شیوه و صحبت های اولیه در مورد کسب و کار یا خود اشتغالی جهانگیری آشنا بشید دانلود کنن و اگر دوست داشتند برن یا کتاب خود اشتغالی رو بخونن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان لیست موسسه های کاریابی معروف توی تهران رو دارید؟؟
به نظرتون معروف ترین موسسه چیه؟؟
با درود بر همه دوستان
من کمک و راهنمائی از همه شما دوستان می خواهم.
من سرمایه ای دارم حدود 25 میلیون که می خوام روی یه کار جالب و آینده ای سرمایه گذاری کنم.
اما نمی دونم چی باشه؟
رشته تحصیلی مهندسی نرم افزار.
8 سال در کار ادمین شبکه و سیستم های مالی و اداری - کارشناس پشتیبان نرم افزار.
علاقه به کارآفرینی و خلاقیت دارم.
برای اینکه برای خود اشتغالی راه اندازی کنم بسیار مشتاق می باشم.
سپاس
لیلا