ممنونم از شما ولی تا الان یه همچین اسلحه ای نداشتم میرم میچرم اون دوروبرا پیدا میکنم
راستش من اعصاب ندارم بدون تراینر برم 4 بار له بشم کامپیوتر کف حیاط میباشد
Printable View
ممنونم از شما ولی تا الان یه همچین اسلحه ای نداشتم میرم میچرم اون دوروبرا پیدا میکنم
عزیزم همون اسلحه ای که میری از توی یه اتاق بر میدارینقل قول:
توی یه محفظه شیشه ای
دوستان ترینر این بازی هم ساخته شد.
البته برای ورژن 1.1 .
دانلود:
دوستان خواهش می کنم هر مشکلی توی ترینر دیدین به من یه پیغام خصوصی بزنین و بگین تا مشکل رو رفع کنم.کد:http://davoodf.persiangig.com/Trainers/Crysis_%2B9.rar
ممنون داود جان .
کارت عالیه ...
سلام دوستان. من شنیدم توی این بازی میشه سوار هلیکوپتر شد. حتی توی منوی این بازی هم دکمه های کنترل هلیکوپتر هست. من تا حالا سه دفعه این بازی رو در حالتهای مختلف تموم کردم ولی هیچ هلیکوپتری ندیدم که بشه سوارش شد. هرچی بود فقط داشت رو هوا به من شلیک میکرد. از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه که تو کدوم مرحله و چطوری میشه سوار هلیکوپتر شد ؟
من فقط همین سوال رو دارم. ممنون میشم اگر کسی جواب بده.الان چند وقته میخوام بازی رو از کامپیوترم حذف کنم . فقط منتظره جواب این سوال هستم
من که آنلاین بازی نکردم
ولی فکر کنم اگر آنلاین یا شبکه بازی کنی بشه...
crasys بهترين بازي سال اكشن ميباشد
_____:::..____ خودم محتات اين بازي شدم::::...__________________
كساني كه ميخواهن بخرن به اينجا برن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين تبليغ نيست .....اين پيشنهاد به شما است:5:
دوستان و راهنمایان عزیز من بازم گیر کردم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنمایی کنید...
درست یادم نیست ولی شما برو بالای اون رابط دو ساختمون که عکسش هست
در ضمن باید تمام دشمنانی که توی اون محوطه هست رو بکشی