دوستان من با گوشیم نمی تونم شارژ همراه اول ثبت کنممممممممممممممممممممممم ممممم
کد رو میزنم میگه مشکل در اتصال یا کد mmi نامعتبر
با گوشی دیگه میزنم میره کمک لطفا
Printable View
دوستان من با گوشیم نمی تونم شارژ همراه اول ثبت کنممممممممممممممممممممممم ممممم
کد رو میزنم میگه مشکل در اتصال یا کد mmi نامعتبر
با گوشی دیگه میزنم میره کمک لطفا
زدم همه چی رو خراب کردم برگردوندم به تنظیمات کارخانه
منو فارسی پاک شدددددددددددددددددددددددد ددددددددددددددددددددد
سلام دوستان و مرسی از راهنماییاتون
من خیلی شک دارم و میترسم که برنامه هام پاک شن و سورسشونو ندارم از طرفی میخوام پاکشون کنم تا جا باز شه و یا روتم رو عوض کنم
خواهشا بیشتر راهنمایی کتیذ ممنون
کسی نیست کمک کنه؟
از یه دیالر دیگه استفاده میکردی.نقل قول:
اگه بخای دوبار فارسی کنی باید رام قبلی دوباره نصب کنی
اگه گوشیت روت میتونی از برنامه App 2 SD استفاده کنی که کارش انتقال برنامه ها روی مموری دیگه اینجورنقل قول:
میتونی برنامه های بیشتری نصب کنی
اگه میخوای میتونی از برنامه های نصب شده روی گوشیت یه بکاپ بگیری که بعدش هر کدومو که خواستی برگردونی
واسه بکاپ گرفتن با خود astro هم میتونی یا از Titanium_Backup استفاده کن
---------- Post added at 04:03 AM ---------- Previous post was at 03:59 AM ----------
اگه مودم adsl وای فای داره بله میتونی اما اکه نداره میخوای با کابل usb وصل بشی گوشیت باید روت شده باشهنقل قول:
و دردسر زیاد داره
سلام
من گوشی htc widefire دارم و براش قفل پترن گذاشتم(قفل های 9 نقطه ای)
الانم یادم رفته و باز نمیشه
لطفا اگه کسی میدونه به من هم بگه
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(راه هایی که به فلش کردن ختم نمیشه لطفا)
ممنون
سلامنقل قول:
ممنون
یه سوال اگه با آسترو یه بک آپ بگیرم باید برا هر برنامه این کارو بکنم بعد میشه از گوشی آوردش بیرون ؟
موقع بر گردوندن گوشی بهم نمی ریزه؟
ممنون
سلام
من نتونستم آندروید 2.2 یا 2.2.3 رو برا وایلد فایر پیدا کنم لطفا آموزش نصب و خطرات و برنامه های لازم و خود آندروید و بذلرید و بگید چکار کنیم که فارسی و اس ام اس فارسی از بین نره
ممنون
نقل قول:نقل قول:سلام , رامی که داری ازش استفـاده میکنی مشکـل داره ..نقل قول:
رام گوشیتو عوضــ کن مشکل حـل میشـــه . :46:
موفق باشید!:40: