شما یه منبع خوب به ما بده که این حقیقت وجود داره.علم هم باید بتونه ثابت کنه.
علم هم تنونه باید یه منبع درست و حسابی مثل قرآن باشه دیگه؟
حالا شما منبعی داری؟؟؟ اقای seamack
Printable View
شما یه منبع خوب به ما بده که این حقیقت وجود داره.علم هم باید بتونه ثابت کنه.
علم هم تنونه باید یه منبع درست و حسابی مثل قرآن باشه دیگه؟
حالا شما منبعی داری؟؟؟ اقای seamack
یک نفر پیدا شد که جواب بده پس لطفا این پست من حذف شود.
مرسی
بنده هیچ کجای پستهای اخیرم نه داغ کردم و نه جوش(!) آوردم .نقل قول:
شاید اشاره شما به صراحت لحجه ای که - همیشه دارم - باشه. کاریش هم نمیشه کرد چون خصلت هرکسی تغییر ناپذیره.
اشاره به نام شما هم برای تکمیل مطلب بود نه توهین. در صورتیکه چنین برداشت شده همینجا معذرت میخوام. همه شما رو میشناسیم و هر وقت که موضوع ترویج نجوم آماتوری در میان باشه بیاد شما میافتیم.مطلب بالا رو قبلا در جواب به سعید عزیز (در رابطه با تک جمله ای که داشت) رد کرده ام.دوباره بخونیدش.نقل قول:
فلسفه هم در رده علوم محسوب میشه.گفته ی پزشکی رو نقل و تایید کردید که هنگام مواجهه با کسی که در مقابل همه سری رو از تنش جدا و دوباره وصل کرده چنین جمله ای گفته.نقل قول:از شما بعید میدونم عرصه علم رو رینگ بوکس بدونید.نقل قول:
در ضمن کسی از طرف بنده یا افراد دیگر در هیچ محفلی نظیر اینجا معرفی نشده - و قویا اینکه قرار هم نیست که معرفی بشه - و قبلا هم چنین سابقه ای موجود نیست. که شما اومدید و بشکل یک سناریو از معرفی ها و مچگیری ها نوشتید. موردی رو که درباره موسسه جیمز رندی نوشتم رو هم بخونید.
قبلا هم عرض کردم موضوع ادراک فراحسی - مسمی به امور متافیزیک در نزد دانشپژوهان - چیزی نیست که یک شبه با یک معرفی و یا چند سوال و جواب تحلیل , دسته بندی , ارزیابی و مورد استفاده عموم قرار بگیره.
امروز هر موقع که یک مثلا آرایشگر رو دیدید که بگه در این روز من فلان کیلو فوتون - در رویت کله مشتری هام - استفاده کردم , پس این رو امکانپذیر باید دونست که با یک باصطلاح - بقول دوستان - اثبات(!) موضوع پیشبینی اون هم در این جا به نتیجه برسه.
قبلا بارها عرض کردم تکمیل این موضوع نیاز صد در صد به گذشت زمان داره.
پس پدیده ای که هنوز مکانیزم عمل اون مشخص نشده رو هرگز هم نمیشه رد کرد و انگ ضد علمی به اون زد.
مگه بحث پیش نمیره ؟نقل قول:
لطفا یا بزارید بحث پیش بره و موضوعات مربوطه مطرح بشه
خیلی برام جالبه که چرا تو تایپیک های علمی چرا بحث های ترولی صورت میگیره
من چند صفحه خوندم کلا جبهه گیری منفی بین چند نفر بوده
بنده هيچ سوالي از شما كه قابل توضيح دادن براتون باشه نديدمنقل قول:
وقتي هم كه مطالبتون جواب ارسال ميشه، ميفرماييد بازي با كلامات شد.
تاپيك كاملآ منطبق بر قوانين، داراي بار علمي و مفيده تا اين لحظه.....
لطفآ از حاشيه بكاهيد و اگر مطلبي در رابطه با 2012 داريد، ارائه بديد.
بنده فقط یک سوال پرسیدم و انتظار جواب دارم از شما که ناظر هستید و یا سرپرست ناظرین در مقام ناظر. یه وقتایی آدم نمیبینه و یه وقتایی نمیخواد که ببینه! و حالا به هرحال من این عینکو میزنم به چشماتون و میگم که میتونید در صفحات 75 و 76 و 77 و 78 سوال من رو ببینید.نقل قول:
اگر پستت خودتون رو مطالعه بفرمایین، کاملا مشخصه بازی با کلماته و دلیلشم اینکه اساسا پیشگویی یک امر خرافیه (قبلا توضیح دادم که پیشگویی با پیشبینی زمین تا زیرزمین تفاوت دارن) و صحبت ها و دلایلی که شما میفرمایی بحثایی هستند جنبه رئال دارن و واقعی. من صحبت ها و مثال های شما رو رد نکردم و نمیکنم اما میگم که به این موضوع ربطی پیدا نمیکنن و این کاملا مشهوده.
2012 مطلب خاصی نداره که ارائه بدیم، مطمئن باشین اگر داشت قبل از من شما 10 تا 10 تا قرار میدادی و خیلی از دوستانی که طرفدار پیشگویی هستن و اینطور نظر خودشون رو اثبات میکردند.
جهت یاد آوری:
جناب shabe.saket حالا که حظور بنده باعث میشه بحث های علمی این تاپیک غیر علمی و غیر مفید و حاشیه ای بشه من یه توضیحی بدم و از بحث ها خارج بشم که یه وقت از بار علمی تاپیک کاسته نشه!!! و البته میدونم بیشتر از این حظورم باعث رنجش بعضیها میشه و دلیل اصلی اینه.نقل قول:
الف) قوانين مربوط به قرار دادن مطالب علمي جديد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2- از برای قرار دادن خــبــرهــای عــلــمــی از تاپیکهایی که در هر زیرشاخه برای این منظور در نظر گرفته شده اند استفاده بفرمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3- دقت كنيد كه مطالب شما در يكي از تقسيم بنديهاي موجود در فهرست كامل از كليه مقالات علمي قرار گيرد و از قرار دادن مطالب بدون ارتباط و فاقد جنبه علمي خودداري نماييد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4- مطالب انتخاب شده توسط شما بايد از ويژگيهاي يك مقاله علمي برخوردار باشد به اين مفهوم كه اطلاعات دقيق و كاملي از موضوع مورد بحث در اختيار خواننده قرار دهد. از انتخاب و ارائه مطالب كوتاه و ناقص خودداري فرماييد.
نظریه مهمترین قسمت علم هست و همونطور که شما هم میدونید (البته شاید) نظریه رو مساوی با علم میگیرن به دلیل اهمیتی که داره پس علم برپایه ی چند چیز بنا شده که یکی از مهمتریناشون نظریه هستش و تمام نظریات قابل رد کردن هستن و برای همین چیزی که قابل رد کزدن نباشه جزو علم محسوب نمیشه و شبه علم هست. چیزی که پایه ی علمی نداشته باشه و یک رگه ی واقعی و یک سازوکار مشخص نداشته باشه علمی نیست و نمیتونه علمی بررسی بشه! و حتی اگر هم بررسی بشه به دلیل اینکه نتیجه ای که بدست میاره علمی هست پس برای طرفداران شبه علم قابل قبول نخواهد بود.
آخرین پست من در این تاپیک بود. از همه ی دوستانی که رنجیدن معذرت میخوام و امیدوارم همتون موفق باشید. قطعا گذر زمان همه چیز رو مشخص خواهد کرد.
ضربه اي بزرگ بر پيكره تئوري پايان جهان در 21 دسامبر
متاسفانه الان هيچ ترجمه فارسي از اين خبر در سايتها منتشر نشده يا من فعلآ پيدا نكردم
چون خبر تازه هست...
در همين حد كه در حفاري هاي باستانشناسي كه ديروز در جنگلهاي گواتمالا توسط يك تيم باستانشناسي آمريكايي صورت گرفته، اتاقي كشف شده كه تقويم تزولكين مايايي كه قراره با محاسبات 13 باكتون (بعدآ نحوه گاهشماريش رو بعدآ توضيح ميدم) در 21 دسامبر 2012 پايان بپذيره، كشفياتي در اين اتاق صورت گرفته كه تقويم تا 17 باكتون ميره
و 17 باكتون يعني اينكه ابن تقويم در 21 دسامبر 2012 تموم نميشه
مطلب بصورت متن تازه در مجله ساينس همين ديروز انتشار يافته و الان متن انگليسيش موجوده روي سايت
اونجوري كه من از متن انگليسي متوجه شدم قضيه اينه
تا بعد.....
نقل قول:این چرخ شبه علم و خرافه کماکان خواهد چرخید و به باور من پایانی نخواهد داشت و اصولا هم درست نیست دنبال توقفش باشیم. بعضیها عاشق fairytail اند بعضیا نه، بعضیا عاشق تفسیر مبتنی بر توطئه های نامحسوس اند بعضیها نه...بعضیها درگیری فیزیکی دوست دارن، بعضیا انتزاعی و خیلیا میانه ی اینا....نقل قول:
فعلا که این دنیا براساس کار دانشمندانش میچرخه و تا حالا نمونه از چرخش بر پایه رمال و متافیزیست و روشن بین و... ندیدم...تو این مسائل آدمهای محافظه کاری هستیم و صبرمون هم زیاده، حالا بیان خودی نشون بدن شاید پسندیدیم :دی
راجع به 2012 هم خواهیم دید...و چرخیدن دوباره چرخ رو به همچینین!!
منم با شما موافقم به باور منم این توپ فعلا فعلا ها نمی ایسته :دینقل قول:
اگه بخواد واسه هرکی که پیشگویی کنه عده زیادیم باور کنن آخرشم هیچی نشه مثل پیشگویی قبل(سال 2000)...اونطور که کل جامعه بهم میخوره!
در ضمن پایان دنیا به هر نحوی که باشه نامعلومه ولی به نظر من یه اتفاقی میفته که خیلی تاثیر برانگیزه ...فوقش قاره آمریکا نابود میشه!:31:یا یکی از قاره ها...(ذوب شدن مقدار بیشتری از یخ های قطب ها... و ...)