بایرن مونیخ 4- هوفنهایم 0؛ بازگشت به مسیر پیروزی
روز خوب روبن مساوی روز خوب بایرن است
By Ghazal Ziari
سایت گل- مدافع عنوان قهرمانی در هفته 22 ام رقابت های بوندسلیگا موفق شد در ورزشگاه خانگی خود آلیانزآرنا هافنهایم را با حساب 4 بر 0 شکست دهد و به طور موقت به رتبه سوم جدول رده بندی صعود کند. این در حالی است که دورتمند صدرنشین مقتدر در آخرین دیدار امشب به مصاف کایزرزلاترن رفته است.
بایرن که از ابتدا زوج هجومی خود را در کناره های زمین در اختیار داشت و بدین ترتیب نویدگر یک بازی تهاجمی برای هواداران شد. ماریو گومز بازگشت فوق العاده ای بعد از مصدومیت داشت او موفق شد در دقیقه دوم نیمه اول و به طور دقیقتر در ثانیه 80 بازی گل اول باواریایی ها را به ثمر برساند این گل اولین گل سوپر ماریو به هافنهایم با پیراهن بایرن بود.
اما این پایان کار برای هافنهایم نبود باواریایی ها که از دیدار هفته گذشته و شکست برابر کلن زخم خورده بودند حملات دامنه داری را بر روی دروازه حریف پی میگرفتند که در دقیقه 15 یکی از این حملات توسط توماس مولر گلزن جوان باواریایی ها از درون محوطه جریمه به تور دروازه هافنهایم چسبید و گل دوم بایرن را به ارمغان آورد.
به این ترتیب نیمه اول دیدار با حساب 2 بر صفر به نفع غول های باواریا به پایان رسید.
نیمه دوم ، نیمه آرین روبن
نیمه دوم را می توان شروع هنرنمایی های آرین روبن دانست او که بدلیل سرماخوردگی در دیدار هفته گذشته برابر کلن بایرنی ها را همراهی نکرده بود اینبار آماده و سر حال حرکات پا به توپ خاص خود را به نمایش در آورد و توانست در یکی از این حرکات و با پشت سر گذاشتن چندین بازیکن هافنهایم گل سوم بایرنی ها در دقیقه 63 بازی به ثمر برساند تا باواریایی ها از پیروزی در این دیدار مطمئن شوند.
آمادگی روبن و حضور ریبری در روزهای نزدیک به دیدار با اینتر برای هواداران بایرن ارمغان شیرینی بود. روبن همچنان در جناح راست بایرن جولان می دهد و با حرکات پا به توپ و دریبل های ریز خود مدافعان هافنهایم را سردرگم کرده بود تا اینکه در یکی از این هجوم ها در دقیقه 81 بار دیگر و اینبار با ضربه ای فنی و زیبا توانست گل چهارم باواریایی ها را در شب درخشش خود به ثمر برساند تا بایرن بار دیگر به حضور در رده های بالایی جدول امیدوار شود.
ترکیب دو تیم:
ترکیب بایرن مونیخ : کرافت، بادشتوبر، تیموشوک، گوستاوو، فیلیپ لام،ریبری، پرانیج. شواین اشتایگر ، روبن (آلتینتاپ 83) ، مولر، گومز
ترکیب هافنهایم: اشتارک- بک،وورساه( سیمونیچ 46)، کومپر، ایبرتسبرگر- آلابا، رودی(ویز 20)، سالیهوویج، وکویچ (سیگوردسون77)، ایبیسویچ- بابل
گلها:
بایرن مونیخ : گومز (2)، مولر (15)، روبن (63و81)
خطاها :
کارت زرد : بک، سالیهوویج، سیمونیچ، ویز
داور : پیتر کاگلمن
تماشاگران: 69،000 نفر ظرفیت کامل
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:25 PM ----------
کایزرسلاترن1- بوروسیا دورتموند1 ؛ لغزش صدرنشین بوندس لیگا
کایزرسلاترن موفق شد تا در دیداری خانگی و درحضور 46هزار تماشاگر مشتاقش، صدرنشین بوندس لیگا را متوقف کند
By Ghazal Ziari
سایت گل- آخرین دیدار شنبه شب رقابتهای این هفته بوندس لیگا با تساوی 1-1 کایزرسلاترن و بوروسیا دورتموند پایان یافت.
کایزرسلاترن با این پیروزی توانست به روند سه شکست متوالی اش در هفته های اخیر پایان دهد و از سوی دیگر بوروسیا دورتموند با کسب نتیجه تساوی مقابل میزبانش، برای چهارمین بار در شش دیدار اخیر، امتیاز از دست بدهد.
درابتدا این سون بندر بود که در دقیقه 81 برای دورتموند میهمان گلزنی کرد ولی یان موراوک، در دقیقه 90 بازی را به تساوی کشاند تا امتیازات میان دو تیم تقسیم شده و صدرنشین بوندس لیگا لغزش دیگری داشته باشد
کایزرسلاترن در این بازی عملکرد خارق العاده ای داشت و خط دفاعی این تیم بسیار منسجم رفتار می کرد.البته با آغاز نیمه دوم دورتموندی ها کنترل توپ و میدان را در دست گرفتند ولی با توجه به دفاع فوق العاده تیم میزبان، نتوانستند بخت خاصی برای گلزنی خلق کنند
این تساوی باعث شد تا دورتموند اکنون با 10 امتیاز فاصله نسبت به لورکوزن صدرنشین باشد.این در حالی است که هنوز 12 هفته دیگر تاپایان رقابتها باقی است
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:26 PM ----------
پیر لیتبارسکی: می توانیم این شرایط را تغییر بدهیم
سرمربی جدید ولفسبورگ علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است
By Behnam Jafarzadeh
سایت گل- پیر لیتبارسکی، سرمربی جدید ولفسبورگ، علی رغم اینکه در اولین دیداری که روی نیمکت این تیم نشست، 1-0 مغلوب هامبورگ شد، اما به آینده تیمش خوش بین است.
او در مصاحبه با شبکه اسکای گفت:" ما بازی را خوب شروع کردیم اما ضربه پنالتی شرایط ما را تغییر داد.
با این وجود می توانستید ببینید که تیم آماده جنگیدن است و بازی خوبی ارائه دادیم.
با این شکست شرایط ما کمی دشوار شد اما من فکر می کنم می توانیم بجنگیم و این شرایط را تغییر دهیم."
وولفسبورگ با این شکست با 23 امتیاز در رده سیزدهم جدول بوندس لیگا قرار گرفت و با تیم کلن که در منطقه سقوط قرار دارد، تنها یک امتیاز فاصله دارند.
---------- Post added at 01:31 PM ---------- Previous post was at 01:29 PM ----------
آرین روبن : من واقعا راضی هستم
مصاحبه مطبوعاتی لوئیس فان خال، توماس مولر، آرین روبن، فرانک ریبری، مارکو پتزائولی و آندریاس بک، بعد از بازی بایرن و هوفنهایم و برد ۴ بر ۰ باواریاییها
وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران
سایت گل -
لوئیس فان خال : من از بازی بسیار راضی بودم، این بازی یکی از بهترین بازیهای ما در این فصل بود، ما ۹۰ دقیقه به طور کامل با اقتدار بازی کردیم، بعضی امروز نشان دهنده این بود که ما لایق چه چیزی هستیم، من فقط یک تعویض انجام دادم و آن هم به این خاطر بود که روبن احتیاج به مراقبت پزشکی داشت.
توماس مولر : من فکر می کنم که ما امروز، یک قدم به سمت هدف خود به جلو رفتیم و خودمان را به مکان دوم جدول، نزدیکتر کردیم، در خانه ما شکست ناپذیر هستیم.
آرین روبن : من واقعا راضی هستم، ما می دانیم که برای چه چیزی می جنگیم، تیم ما امروز بسیار عالی کار کرد، فقط من فرانک نبودیم که خوب بازی کردیم، همه نشان دادند که ما یک تیم هستیم، ما هفته گذشته در کلن، نتیجه نگرفتیم و با بازی امروز قصد داشتیم که نشان دهیم ما میتوانیم همه چیز را جبران کنیم.
فرانک ریبری : من از برد، بسیار خوشحال هستم، این برد برای ما مهم و زیبا بود، روبن و ریبری دوباره با هم بازی میکنند، ما بهترین تیم هستیم.
مارکو پتزائولی (سرمربی باشگاه هوفنهایم) : باواریاییها، بازی بسیار خوبی در زمین انجام دادند و ما مستحق باخت بودیم.
آندریاس بک(کاپیتان باشگاه هوفنهایم) : ما تا دقیقه ۱۵ کاملا در شوک بودیم، بایرن بازی بسیار خوبی از خود ارائه داد، بین نیمه ما تصمیم گرفتیم که باید فشار را به روی دروازه بایرن، بیشتر کنیم و در دفاع دچار مشکل نشویم اما بایرن از ما بسیار قوی تر بود، تیم ما باید قبول کند که ما مستحق باخت بودیم.