مگه شما قم هستین؟نقل قول:
خیلی ممنون
تا حالا 2گیگ دان کرده دلم نمیاد بیخیالش بشم
اینجور که میگن زیادم قشنگ نیست که ما خودمونو واسش میکشیم
در کل ممنون از کمکت
Printable View
مگه شما قم هستین؟نقل قول:
خیلی ممنون
تا حالا 2گیگ دان کرده دلم نمیاد بیخیالش بشم
اینجور که میگن زیادم قشنگ نیست که ما خودمونو واسش میکشیم
در کل ممنون از کمکت
مشکل اینجاست که ویروس hidden files رو گرفتم و فکر کنم باید از تو ویستا برم، کپی کنم.نقل قول:
خب ببین بعد کرک اگه سیوات موند با همونا برو اگه نموند که زوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وست عزیز شما هم رو سیوای خودت وسواس داری ؟ پروفایلی نیس که بگی من با تو فرق دارم بریز حالشو ببر .
میشه جواب بدید ؟؟نقل قول:
نصفه شبی تو کفم :19:
تا چپتر 9 بازی کردم اما بازی اونی که انتظارش رو داشتم نبود .
نه داستان قوی داره نه هدف خاصی . نصف عمرمون تو خیابون ها و رانندگی گذشت .
حداقل انتظاری که من داشتم از بازی رو اصلا تامین نکرد .
نقطه مثبتی که تنها به چشمم اومد حس و حال زمستون و خیابونای برفی و حسی که می تونست از زمستان واقعا به ادم منتقل کنه
عالی بود .
امیتاز من تا اینجا به بازی 5.75 از 10 هستش و اینم باز باید تاکید کنم بهش اینکه این نظر شخصی من هستش و برداشتم از بازی
و ممکنه برای خیلی ها نظر های متفاوتی وجود داشته باشه که همشون قابل احترام هستش .
دوست عزیز فکر میکنم قبلا گفتی که قم زندگی میکنی، خوب چرا نمیری خیابون صفاییه خود بازیو بخری به جای اینکه اینهمه دانلود کنی؟! من دو روز پیش از اونجا خریدم، هر چند که ظاهرا کامل نیست ولی کاملشو مطمئنم فردا میتونم گیر بیارم :10:نقل قول:
خوب شد تن من به تن شما قمی ها نخورد وگرنه واسه گرفتن و نصب کردنGTA IV 6ماه کنج خونه می نشستم شصتک میزدمنقل قول:
آقايون يك سوال !!! من قبلا فارسيشو بازي ميكردم خيلي فاز ميداد ! اين يكي بالاخره فارسي ميشه يا نه؟؟؟!!!!
فاز؟:18:بادوبله فارسی؟:18:نقل قول:
من بازی half life 2 رو از دارینوس دارم خواستی 6هزار به حسابم بفرست تا هفته آینده پستش میکنم
خب ما هم تمومش كرديم.البته چپتر ١٤ رو كامل نتونستم برم ولي چپتر ١٥ رو با سيو يكي از دوستلن رفتم.
خوب بود ولي عالي نبود!
يهچندتا سوال واسم پيش اومده:
من انگليسيم ضعيفه اين آخر عاقبت جو چي شد؟
كدوم شخصيت همون شخصيت مافيا يك بود؟
تو تريلر بازي يه صحنه بود كه يه مرده سفيد پوست رو توقبر گذاشتن و ميخواستن دفنش كنند چرا تو بازي نبود؟ اگه بود ميشه بگيد كدوم چپتر بود؟ چون من بعضي فيلم ها رو اسكيپ ميكردم