گل ما رو دزدیدند دارند باهاش پز می دند
Printable View
گل ما رو دزدیدند دارند باهاش پز می دند
عیب نداره خوب بلاخره
تو اون دقیقه گل خوردن خوب آره دیگه:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمش گرم......نقل قول:
یکی از افرادی که در کنار زمین حضور داشت به سمت رئیس سازمان لیگ برتر رفت و وی را کتک زد.دلیل این اقدام این فرد که گفته می شود از جانبازان کنار زمین بود، هنوز مشخص نشده است.
بابا فوتبال همینه دیگه.کمک داور بدبختم خوب اشتباه کرده.اونم ادمه.فوتباله.زندگی که نیست.بیخیال
در حالي كه خبرنگاران حاضر در ورزشگاه آزادي تهران از سيلي خوردن عزيز محمدي در پايان داربي خبر ميدهند، او در گفتوگو با ايسنا اين موضوع را تكذيب كرد.
رييس سازمان ليگ در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عنوان كرد: اين موضوع درست نيست. پس از پايان مسابقه يكي از جانبازان كه گويا از باخت پرسپوليس ناراحت بود، پيش من آمد و اعتراضهايي داشت اما خبر درگيري فيزيكي ما درست نيست.
عزيز محمدي دربارهي داربي 69 نيز گفت: بايد از حراست مجموعه ورزشي آزادي، يگان ويژه نيروي انتظامي و همچنين اتوبوسراني و در نهايت كارمندان سازمان ليگ به خاطر برگزاري خوب اين مسابقه تشكر كنيم. ما از قبل به همه در مورد اين بازي دستورات لازم را ابلاغ كرده بوديم تا بازي به خوبي برگزار شود. انصافا براي انجام خوب اين مسابقه، زحمتهاي زيادي كشيده شد.
او ادامه داد: با توجه به اينكه بخشي از هواداران از شب قبل از شهرستانها براي تماشاي مسابقه به تهران آمده بودند، مشكلي به وجود نيامد و بليت فروشي هم به موقع انجام شد. ساعت 11 صبح طبقه اول ورزشگاه كه بليتش گرانتر هم هست، پر شده بود. طبقه دوم هم در جريان مسابقه از هواداران دو تيم تكميل شد.
عزيز محمدي دربارهي بازي هم گفت: بازي خوبي بود دو تيم از همان ابتدا براي برد به ميدان آمده بودند و همين هم باعث شد تا سطح فني مسابقه بالا باشد. در نهايت هم تيمي كه از موقعيتهايش استفاده كرد پيروز از ميدان خارج شد.
عزيز محمدي در پايان گفت: دربارهي داوري مسابقه نميتوانم اظهار نظر داشته باشم و اين كار به عهده كارشناسان داوري است.
انتهاي پيام
كاربراي محترم يادشون شعار هواداراي استقلال بعد باخت تيم صمد به دنيزلي چي بود؟
ما كه رفتيم اسيا
هر چي بگيد به خودتون برميگرده
جیگر ما حاضریم نریم اسیا ولی شما رو ببریم:27:نقل قول:
پیروزی مستحق شکست نبود مثل قدیم داورا به نفع استقلال سوت زدن
گل خوردن دقیقه نود در شرایطی که بازی دست پیروزی بود این شانسم همیشه یار استقلاله!!!
حقيقي: مجيدي با كمك تير دروازه به من گل زد
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم فوتبال پرسپوليس پس از شكست در دربي 69 گفت: مهاجم استقلال با كمك تير دروازه به من گل زد.
ه گزارش خبر گزاري فارس، عليرضا حقيقي در پايان دربي 69 و پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل پرسپوليس گفت: استقلال در نيمه اول چند فرصت طلايي داشت و من خوشحالم كه توانستم موقعيتهاي صددرصد آنها را مهار كنم.
وي افزود: توپي كه مجيدي وارد دروازه من كرد با كمك تير دروازه گل شد. در نيمه دوم فرصتهاي زيادي داشتيم و با بيدقتي كه مقابل دروازه حريف مرتكب شديم نتوانستيم به حقمان برسيم.
حقيقي گفت: حداقل نتيجه براي پرسپوليس تساوي بود اما اميدوارم گلي را كه محمد نوري وارد دروازه استقلال كرد و داور آنرا نپذيرفت اشتباه نباشد چون تمرينات پرفشار ما و زحمات چند ماهه ما را برباد داد.
دروازهبان پرسپوليس عنوان كرد: در بازيهاي آينده بايد جبران كنيم اما اين شكست براي هواداران ما تلخ است و من نميدانم هواداران چه برخوردي با ما خواهند داشت.
پ-ن :تو خوشحال نباش چون شما مهار نکرد آرش برهانی خراب شون کرد :31:نقل قول:
من خوشحالم كه توانستم موقعيتهاي صددرصد آنها را مهار كنم.
اگر آرش برهانی نبود شما همین چند موقعیت گلم نداشتید جیگرا:27: