من خودم پدرم مخابراتی و 256 دارم درباره 512 و اون قانون بگم اونو برای برنامه پنجم در نظر دارن نه الان!!! ببینید برنامه پنجم مجلسه نه لایحه سرعت اینترنت و این بخشی از اونه خوشبختانه قراره بازم STM1 به شبکه تا اخرسال اضافه بشه اما نباید منتظر 512 باشید درزم کره جنوبی پرسرعت ترین کشور دنیاست تو اینترنت و بعدشم هنگ کنگ و ژاپن و امریکا دقیقا یادم نیست اما انگاری 12 بود پاکستان 100 ام و ایزان 170 ام!!!!! ببینید اگه ما مشترک اینترنت نداشتیم راحت 10 مگ میدادن اما شما ببین ما 35 میلیون کاربر اینترنت داریم تو ایران اگه همه اینا بخوان 128 بگیرن اینترنت کشور میترکه!!!!! پس الان میبینی دارن لاینا رو زیاد میکنن بدونین بخاطر افزایش مشترکان ای دی اس ال هستش که کمتر از 1 میلیون بودن حالا نمیدونم الان چندن اما 300 هزارتاشون فقط تهرانن (از شرکتای PAP میگیرن) احمتمالا الان 1.5 میلیونه شما نگاه کن باید همه بتونن به 128 دست پیدا کنن تا شما 512 بگیری این قانون اگه تصویب بشه که 512 بدن اجرایی نمیشه حداقل تا 2 سال درزم دولت دوست نداره PAP ها ورشکست بشن و بس!!!
پاکستان به خاطر مشترکین کمش اینطوریه !!!!
حالا منتظریم ببینم احمدی نژاد واسه لاین ها چیکار میکنه
درزم 470 گیگ که میگن مال Internal Network+International Network میگن و فقط stm1 ها International Network هستند