ممنونم از اطلاعات بروزتوننقل قول:
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
Printable View
ممنونم از اطلاعات بروزتوننقل قول:
میشه لطف کنید طریقه قیمت گرفتن را به ما هم بگین که قیمت صحیح را بتونیم بگیریم
یک سوال :
آیا فروشندگان ایرانی کیس رایگان اپل رو میدن یا می پیچونن ؟؟؟؟؟
قبلا بامپر 45 قیمت داشتم.نقل قول:
ولی چند روز پیش که برای برآورد قیمت آیفون پایتخت رفته بودم فروشنده گفت اگه با گوشی بخری 90 میدم و اگه جدا بخوای 120.
این قیمت واسه یه مغازه بود و دنبال اینکه رو گوشی رایگان میدن یا نه نرفتم.
خیلی ممنون دوست عزیز.نقل قول:
یه سوال دیگه.
فرق AT&T , APPLE در اینجا چیه؟
اینم محض شاد شدن روحیه بچه ها
چینی ها زودتر از عمو استیو آیفون4 سفید رو روانه بازار کردند:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا 100 % حق با شماست . شما كه اينقدر واردي قربون مرامت شماره بده زنگ بزنم قرار بزاريم يكي واسه ما بگيرنقل قول:
اندر حكايت قيمت اين 4 ما مونديم
البته کیس اپل رو که همونجا موقع خرید نمی دند(app store) ، چه برسه به ایران.نقل قول:
ولی هنگام خرید در app store یک عدد فلش مموری 8 گیگ اهدا میشه که اون به ایران نمیرسه و در اواسط راه گم میشه.:31:
---------- Post added at 12:53 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
خودمم نمی دونم:31:نقل قول:
قیمت گرفتن راه داره :نقل قول:
اول از همه اینکه باید با ژست کامل خرید:5: وارد مغازه بشید.
دوم باید بگید ( با صدای محکم ) فلان گوشی آخر آخرش چند؟
وقتی شما اینو بگید در 90٪ اوقات شخص فروشنده می گه چند قیمت داری؟
نکته ی مهم همینجاست :46:، مثلا اگر می خوای 1050 بخری به فروشنده می گی 1070 اونم اگر واقعا فروشنده باشه خودش 1050 رو پیشنهاد میده.:20:
البته قیمت پرت نباید بگی ،خلاصه اونم گوشاش دراز نیست:31: یه چیزایی سرش میشه.
این روش برای گوشی هایی جواب میده که بورس نباشه و متولی خاصی هم نداشته باشه مثل آیفون.
شاید روش بالا برای بعضی ها خنده دار باشه ولی تجربه این رو به من می گه.
موفق باشید
---------- Post added at 01:05 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------
من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو.:46:نقل قول:
فرقشون آیفون هاییه که توی Apple Store به فروش می رسه و آیفون هایی که توی فروشگاه های AT&T . همیشه فروشگاه های هر اپراتور (چه AT&T در آمریکا، چه اپراتورهای اروپایی) Part Number متفاوتی نسبت به آیفون های Apple Store دارن.نقل قول:
اتفاقا همین چند ماه پیش برای یکی از دوستان یه آیفون چینی خریدیم 22 یورو، یک قاب هم خریدیم 6 یورو و واقعا داخل قاب هرکی از دور ببینه هیچ وقت فکر نمی کنه این آیفون نیست :31:نقل قول:
من از Apple Store تاحالا مستقیما خیلی خرید کردم (آیفون، آیپد، آیپاد، مک) ولی هیچ وقت فلش مموری بهمون ندادن! :31:نقل قول:
آرش جان در هنگام خريد ببين اوضاع اين كيس ها چطوره !!! يعني آخرش چند ميده ؟؟؟؟نقل قول:
من یکشنبه برای یکی از دوستام می خوام برم یه 16 گیگ بخرم اگر خواستی بگو. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]