دوستان سلام
من هم پریروز N61JQ-JX061V رو بالاخره خریدم بعد از کلی فکر کردن و دو دلی! بیشتر بخاطر اطمینانی که به برند ایسوس داشتم و همینطور اینکه به نسبت پولی که میدم یک لپ تاپ به اصطلاح گردن کلفت از نظر سخت افزاری بگیرم.
طی امروز که یک مقدار باهاش کار کردم ، احساس کردم اون سرعت لازم رو با توجه به باس و حجم بالای رمش و سی پی یوش نداره ! منظورم تو انجام امور ساده و جاری کار با ویندوزه چون هنوز برنامه ای رو باهاش پروسس نکردم!
البته هنوز برای قضاوت زوده و باید مدتی کار کنم تا بتونم قضاوت کنم . مورد بعد این هست که من دیدم N61JQ-JX01 با گارانتی امرتات قیمت داده 1530000 و ویندوز روش هم سون پروفشنال بود اما این مدلی که من خریدم ، با گارانتی سازگار هست با ویندوز home ! و البته قیمت هم 1490000 و از مرکز کامپیوتر پایتخت خریدم.
حالا این تفاوت قیمت مربوط به چیه؟ آیا به ویرایش ویندوز هم بستگی داره ؟
مطلب بعد اینکه سی دی ویندوز همراه دستگاه نیود و فروشنده گفت باید نسخه ی پشتیبان بگیری از همین و بعدا هم استفاده کنی اگر لازم شد! که من این کار رو کردم و روی 5 تا دی وی دی بک آپ گرفت! اما سوالم این هست که در صورت آن اینستال کردن کامل این ویندوز ، آیا از روی اون سی دی ها دوباره میشه اون رو نصب کرد؟
راستی ! من فکر می کردم که مودم دایال آپ هم داره ولی الان متوجه شدم که در اینباره بی دقتی کردم :دی
سوال دیگرم این هست که ، در حین کار متوجه شدم که صدایی شبیه به استارت کردندی وی دی رام یا هارد دیست بطور متناوب به گوش میرسه با فواصل 4 5 ثانیه ای! آیا این طبیعیه؟کمی اعصاب خورد کن میشه در دراز مدت!
====
خلاصه به جمع دوستان دارنده ی این لپ تاپ پیوستم و امیدوارم که از خریدن این مدل پشیمون نشم مثل بعضی از دیگر دوستان!