سرویس مناطق ویژه روی 512 بسته شده و بعضی مناطق 1 مگ ولی بقیه جاها 2 مگ هستند.نقل قول:
سرویس 512 سرعتش 220 کیلوبایت در ثانیه است.
Printable View
سرویس مناطق ویژه روی 512 بسته شده و بعضی مناطق 1 مگ ولی بقیه جاها 2 مگ هستند.نقل قول:
سرویس 512 سرعتش 220 کیلوبایت در ثانیه است.
پارس یه 6 ماهی حسابی حال داد مشتری جذب کنه. 128 رو یک مگ یعنی 128 کیلوبایت دانلود میکرد راحت البته تو ای دی ام تا 140 هم میرفت که بعد از چند دقیقه اون چند تا 12 کیلو رو تو چند ثانیه که سرعت میرفت رو 40 50 و دوباره میومد بالا جبران میکرد. که بعضی به اشتباه فکر میکردن همش دارن رو 140 دانلود میکنن.نقل قول:
الان هر جا ظرفیتش تکمیل بشه سرعتا میاد رو 30 40.
اگرم سرعت فعلی منطقتون بالاست زیاد به آیندش دلخوش نباشید !
كسي از دوستان توي خوزستان از پارس آنلاين سرويس داره منو راهنمايي كنه كه ايا از اين شركت سرويس بگيرم يا نه ؟
پس خوبه میرم از همین پارس آنلاین سرویس میگیرم :46:نقل قول:
منطقه ما فکر نکنم شلوغ باشه و به این زودی هم شلوغ بشه ولی باز هرچی باشه مثل اینکه از اوضاع فعلی شاتل خیلی بهتره چون دوستان تو تاپیکش ازش رضایت ندارن ولی زمانی که من شاتل داشتم خیلی خوب بود و مشکلی باهاش نداشتمنقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=333754
با تشکر از شما ، ولی تمام کسانی که توی این پست شرکت کردند از اهواز هستند
سلام بر همگی
میخواستم بدونم کسی تو شیراز پارس آنلاین داره؟
اگر کسی هست سرعتش چه جوریه؟
قطعیش کمه یا زیاد؟
من adsl 128 دارم
سرعت دانلودم حدوده 195 هست
من adsl 128 پارس آنلاین تو شیراز دارم
سرعت دانلودم حدود 195 هست
دوستان یه سوال داشتم شاید کسی بتونه کمک کنه
من قبل از این که سرویس نا محدود 128 رو بگیرم حدود 1 سال و 7-8 ماه از همین پارس 2 گیگ می گرفتم که شبانه اش هم واسه دانلود 100 تا 120 بود.من این ماه رو 128 نامحدود گرفتم 15-16 روزی رو مدام 24 ساعته با سرعتی بین 100 تا 120 دانلود می کردم اما الان یکی دو روزی شده که سرعتم در روز به شدت بالا پایین می شه و ثانیه ای تغییر می کنه از 20 تا 80 و شب هم به 20 ثابت تغییر می کنه در صورتی که DownStream یا همون Line Rate
1024 هست :13:
از اونجایی که سرعتمون 128 هست و شکایت بابت سرعت جایز نیست :31: می خواستم بدونم مشکل از سمت منه یا از شرکت که یه جورایی من رو محدود کردن در سرعت ؟
با تشکر :40: