پس عملا باید قید جی پی اسشو زدنقل قول:
پس عملا باید قید جی پی اسشو زدنقل قول:
سلام امین الان این یارو منم یا امیر؟
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
پس عملا باید قید جی پی اسشو زد نه بابا قبلش که حسن گفت منظورش برنامشه که از پیش فرضش نیست اونیم که من گفتم واسه سرعت بخشیدن به کانکت شدن به ماهوارست وگرنه جی پی اسش فعاله هم تو ایران هم تو جهان
سلام دوستان وبا تشکر از دوست خوبمون سروش جان:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات مشابه نسخه اصلی گالاکسی اس با این تفاوت که صفحه نمایش ان 3.7 اینچ هست و قابلیت T-DMB را داراست.
---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:23 AM ----------
سروش جون شرمنده چون میخواستم عکس گوشیها هم بیفته تو عکس مجبور شدم فقط از یکیتون عکس بگیرم.:27:نقل قول:
اون یکیتون نیفتاد توی عکس:31:
دوستان بلاخره این گوشی کی وارد بازار ایران میشه ؟
سلام
امروز خبری خوندم راجب اندروید 3 با نام نان زنجبیلی(Gingerbread) :31:و جالب اینکه این سیستم فقط روی گوشیهایی که پروسسور 1gh به بالا دارن و رم 512mb دارن کار میکنه
پس گوشی galaxy s رو هم شامل میشه.تصور کنین اون موقع این گوشی چه قدرتی پیدا میکنه:5:
تاریخ ریلیز هم اواسط اکتبر هست که فکر کنم توی مهر ماه باشه
اینم لینک خبر
کد:http://www.gsmarena.com/android_30_gingerbread_detailed_juicy_specs_confirmed-news-1779.php
---------- Post added at 04:56 PM ---------- Previous post was at 04:52 PM ----------
اندروید هی داره پسرفت میکنه از شیرینی خامهای به نان زنجبیلی رسیده:31:
برادر الدار خبر از ارائه ی اندروید 3 در نیمه ی اکتبر و مشخصلات فنی لازم برای آن داده است:
که از جمله ی آن میتوان به لزوم داشتن یک گیگا هرتز سی پی یو و 512 مگ رم و صفحه نمایش حداقل 3.5 اینچی اشاره کرد
با ارائه ی این نسخه , رزولوشن 760*1280 برای گوشی های با صفحه نمایش بالاتر از 4 اینچ در دسترس خواهد شد.......
الدار همچنین اضافه کرده که با ارائه ی اندروید 3 رابط های کاربری نظیر HTC Sense و MotoBlur و غیره بلااستفاده خواهند شد چون که اندروید 3 اساسآ نیازی به این رابط های کاربری نخواهد داشت..........
کد:http://blog.clove.co.uk/2010/07/01/android-3-0-rumoured-specs/
دوستان به نظر شما با توجه به اينكه اين گوشي سيستم عامل آندرويد داره كيبورد فارسي رو ساپورت ميكنه با توجه به اينكه سامسونگ هميشه از زبان فارسي حمايت كرده اين آندرويد رو هم دستكاري ميكنه تا يه كيبورد مثل مالwaveبزاره روش مثل تصوير زير
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان واسه آندروید فارسی ساز و کیبرد خوب هست نیازی نیست سامسونگ کاری کنهنقل قول:
اين چيزي كه مي فرماييد بصورت فابريك روي اندرويد هست يا جداگانه بايد نصب بشه؟؟؟؟؟نقل قول:
بايد برنامه نصب كنيد ...نقل قول: