تو سایت خود مخابرات مناطق تحت پوشش رو زده.:46:نقل قول:
Printable View
تو سایت خود مخابرات مناطق تحت پوشش رو زده.:46:نقل قول:
به جزء 2 بقیه جاها ظاهراً میدن.نقل قول:
هر کی میخواد بگیره عجله کنه اینا پرتاشون فرتی پر میشه دیگم معلوم نیست پرت جدید وصل کنن یا نه.
به خاطر سرعت هست عزیز:31:نقل قول:
سخنی از DESIGNER :31:نقل قول:
آخر ما نفهمیدیم سرعت این اینترنت مخابرات خوبه یا بد میشه سرعت دانلودشو بگین ؟ برای 128 :11:
120 تا 128 کیلوبیت درثانیه دانلودشه 32 کیلو بیت در ثانیه هم آپلودش.نقل قول:
بارها به این موضوع سرعت اشاره شده و همچنان دوستان اظهار میفرمایند یکی میگه خوبه یکی میگه بده
عزیز جان
سرعتش روی 14 هست و بعضی وقتها مثلا 5 بار در روز میره روی 6 و تا 15 متغیره یعنی ممکنه یه لحظه روی 6 باشه و در عرض 3 ثانیه برگرده به حالت عادی
روزی 5 بار و هر بار به مدت 5 دقیقه !
حالا گر سرعت 14 برات مسصرفه بگیر
نامحدود هم هست.
خدایی اسم نامحدود میاد ادم بال در میاره . اسمشو بزار جلوی مرده زنده میشه :31::31:
ولی خوب سرعتش واقعا کمه آخه 15 چیه ؟
من یه HD اواتار دانلود کردم 2 هفته تو راه بودم !
هر کس اگه خطش فیبر نوری بوده و تونسته adsl از مخابرات (به جز اصفهان که اونم مخابرات نمیده و حجمی هست و معلوم نیست چه کلکی زدن) بگیره بگه من بهش جایزه بدم!!!!!!!!!!!!!! مخابرات کار شاقی نمیکنه از وقتی خودشون میدن برای سوددهی هم که شده شرایط رو اسون کردن و بدون منت اگه در وسعشون باشه خط فیبر نوری رو تبدیل به مسی میکنن!
من دوستم در همون منطقه 5 هست و خطش فیبر بود و چند سال نمیتونست بگیره ولی قبل از عید زنگ زد به مخابرات گفتن ما نمیدیم ولی خطتون رو درست میکنیم برید از شرکت ها بگیرین که اونم بعد از چند سال گرفت! موقع رانژه شدن هم خطشون قطع شده بود و دو روز بوق ممتد میزد تا از 17 اومدن خط رو از فیبر به مسی تغییر دادن!!!البته دوستم دیر اطلاع داده بود وگرنه دو ساعته خط رو مسی میکنن ولی خودتون باید به 17 زنگ بزنین چون 17 و adsl با هم مچ نیستن!!
الانم دوستم از مخابرات گرفته وadsl قبلی رو پس داده تستشم که گذاشتن دانلود 12 کیلو بایت بر ثانیه!×
تازه همون اعلامیه اول که گفتن اینترنت میدیم خودشون به صراحت گفتن اولویت با خطوط مسی هست!!!
دوستان، امروز ADSL مخابرات من هم وصل شد. خط تلفن ما فیبر نوری بود و تبدیل به مسی کردنش و کلا 4 روز طول کشید. متوسط دانلود تا حالا 13Kb بوده :)
دوستان
امروز چیزی شنیدم شاید واسه شما هم جالب (یا هم ناخوشایند) باشه
اینترنت مخابرات نامحدوده یعنی نامحدود میتونی ازش استفاده کنی ولی قیمت 10 تومن در ماه فقط برای حجم دانلود 2 گیگابایته :31:
شرکت قبلیم بهم گفته بود که نامحدود توی زبون اینا یه معنی دیگه داره ولی من باور نکردم
حالا بازم بنظر شما می ارزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش واحد مرکزی خبر، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دهدشت گفت: با برنامه ریزی و سرمایه گذاری های ایجاد شده ، توسعه و تجهیز باندهای موجود در دستور کار قرار گرفت که نتیجه آن حذف محدودیت های سرعت اینترنت کشور خواهد بود.
تقی پور همچنین از فعالیت اپراتور سوم تلفن همراه تا پایان امسال در کشور خبر داد و گفت: اپراتور سوم، ارتباط تصویری مشترکان تلفن همراه را برقرار می کند.
وی به کاربرد ارزشمند این طرح مخابراتی اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از ارزش افزوده این طرح برای خدمات الکترونیک از جمله پرداخت الکترونیکی در سامانه بانکی است.