این سایتی که می گید آدرسش چیه ؟
Printable View
این سایتی که می گید آدرسش چیه ؟
اقا چرا تو شركتها صبا نت رو نزدين صبا كه شركت گردن كلفتي هستش سرعتشم عاليه
بچه ها چرا سايت speedtest ميريم هميشه باكو ميده حالا استانبول دادش ؟!!! بعدش چرا جاهاي ديگه رو انتخاب ميكنيم سرعت دانلود و آپلود بيشتر ميشه؟؟؟ رو چه حسابي هستش؟؟؟؟؟ سرعت دانلود من بيشتر هستش آپلود پايينه من 256 گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان استانبول شده بيشتر شده آپلود من باكو كه هميشه انتخاب ميشه سرعت آپلود 60 ميشه
آقا سپنتا ميگن اولين نفر هستش فقط گرونه اتفاقا از صبا ارزونت در ميادش 256 نامحدود 49 هزار ولي صبا نامحدود نداره
صبا خوبيش اينه كه مركز اصليش تهران هستش ولي سپنتا از يزد ميگيره من داداش همكارم يزد هستش گفت سپنتا نمايندگي ماست بعد از يزد تا تهران از 8 تا سوئيچ رد ميشه شما بايد اون بند ويچ كه ميگيري مثلا 126 رو تقسيم بر 8 بكني سرعت واقعيت اون ميشه خلاصه صبا من دارم سرعتش خوبه واقعا دانلود بالا فقط محدوديتش بده كه من چون صبح تا عصر اداره هستم اونجا واير لس داريم كارام رو انجام ميدم بعد 2 گيگ تو خونه جواب ميده بعد ميشه 5 گيگ گرفت ماهي 19 هزار
خلاصه آدم كلا گير ميكنه كدوم بهتره البته صبا در حال حاضر خوبه فقط تو تمام اين isp ها يه سري بچه هستن كه هيچي نميدونن بعد پشتيباني اكثريت قابل تعريف نيستش
البته من وزارت نيرو كار مينم چند وقت پيش سمينار بودش براي استفاده اينترنت از طريق برق تكنولوژي داخل كشور هستش فقط هزينه داره در صورتي كه هزينه كنن از اون ور در ميارن يه سري دستگاه بايد سر راه فيبر نوري برق مناطق بزارن
شما هش پهناي 100% ويندوز رو باز كرديد؟
راستي 512 4gb ميانگين ماهانه چند در مياد؟
ببینید شما این بحثا رو ول کنید که با چه مرورگری سازگاری دارن ... چون اصلا فرق چشمگیری نیست .
اینو بچسبید که پهنای باند بین چه تعدادی share میشه ...
طبق تعرفه باید بین 8 نفر share بشه که ISP ها بین 16 نفر share می کنن .
تنها ISP که اینکار رو نمی کنه و تقریبا باز هم نه تحقیقا به تعرفه عمل می کنه سپنتا هست .
پیشنهادم این هست که صبر کنید کلا تا مخابرات خودش ADSL ارائه کنه .
اون دیگه پهنای باند مال خودش هست و خسّت نمی کنه .
مطمین باشید که مخابرات هم در اون صورت دست کمی از Isp ها نخواهد داشت تازه ممکنه بدتر هم باشه با قیمت بالا تر.
من يه سوال داشتم:
من ميخوام براي 3 ماه تابستون adsl با سرعت 64 يا 128 بگيرم...
ميخوام ببينم قيمت هر كدومشون براي سه ماه روي هم چند ميشه؟
و از كدوم شركت بگيرم؟؟
ممنون
نه بابا ...نقل قول:
مطمین باشید که مخابرات هم در اون صورت دست کمی از Isp ها نخواهد داشت تازه ممکنه بدتر هم باشه با قیمت بالا تر.
الان خطوط اعتباری داد نسبت به تالیا بهتر نبود ؟
اصلا اساس کارش این هست که ارزون تر بده تا شرکت های خصوصی ضرر بدن و دولت سود اصلی رو ببره .
مطمئن باش شما که پهنای باند زیادی در اختیارت قرار می گیره با قیمت کم .