باید پی گیری کرد این اتفاق رخ نده جای هست بریم شکایت کنیم البته هر شگایت میدونید که چقدر هزینه بر میداره.. امیدوارم تجدید نظر کنن ..
Printable View
باید پی گیری کرد این اتفاق رخ نده جای هست بریم شکایت کنیم البته هر شگایت میدونید که چقدر هزینه بر میداره.. امیدوارم تجدید نظر کنن ..
همین جوری پیش بره فردا میگن پول ترافیک شبانه هایی هم که مصرف کردید باید بدید:18:
هر گیگ اضافه هم 10 تومن
اینترنت هم یه روز در میون قطع میشه.
سرعت هم میشه در حد دایال آپ:18:
یه کاری بکنید:41:
کسی هست دوباره بره بپرسه که این صحت داره من الات رفتم دفتر خدماتی گفتن اره همین جوریه از اول خرداد این جوری شده خواهش میکنم شما هم بپرسید واجبه .....
وضعیت شاتل نمیدونین چطوریه ؟
اراک نامحدود هم داره ؟ کجا ؟:20:
شاتل نامحدودش 28 تومن هست (128سرعت)نقل قول:
رزنت هم 34 تومن...
سلام عزیزنقل قول:
شاتل زیاد خوب نیست. مخصوصا اگه نامحدود میخواین بگیرین. چون سرویس های نامحدودش در اصل محدوده, به اسم نامحدود ارائه میدن.:46:
همه جا همینجوره! هیچ جا توی اراک سرویس نامحدود واقعی نمیده! به محض اینکه دانلودت زیاد بشه جلوش رو میگیرن.نقل قول:
با تمام این حرفها هنوز هم مخابرات بهترین قیمت رو داره! الان من دوباره مقایسه کردم با همین قیمتهای جدیده مخابرات بازهم مخابرات توی اراک از همه جا ارزونتره! هم سرویسش ارزونتره و هم حجمه اضافه اش که قیمتش خیلی عالیه (هر گیگ سه تومن)
بله درسته. حالا چرا مخابرات اراک نامحدود نمیاره؟ تقریبا همه شهر ها دارن. :42:نقل قول:
مگه کشکه؟نقل قول:
فرصت نشد؟:18:
اگه پول اضافه گرفتن بریم شکایت یا اعتراضی چیزی کنیم زیاد باشیم شاید صدامون به جایی برسه:42:
فردا هر کی وقت کرد بره بپرسه من از سه نفر پرسیدم گفتن 2گیگ باید استفاده میکرید ..گفتن از اول خرداد هم تو سایت مخابرات زدیم هم تو دفتر خدمات من موندم چه کنیم تا 2ماه دیگه قبض بیاد چه کنیم