آیا با نامه و مهر شرکت سرعت بیش از 128 هم ارائه میدن ؟
خود مخابرات اسپلیتر هم میده ؟ قیمتش چنده ؟
Printable View
آیا با نامه و مهر شرکت سرعت بیش از 128 هم ارائه میدن ؟
خود مخابرات اسپلیتر هم میده ؟ قیمتش چنده ؟
salamنقل قول:
بله ما فقط 1 تل داريم 6608 مخابرات هم رفتفم گفت ار طرف اونا وصل شده .:13:اصلا چراغ اي د اس ال روشن نمي شه خط هم خس خش نداره:31: راستي ما طبقه 6 اميم تويك محتمع
کی گفته وقتی چراغ لینک روشنه و یا بمعنای دیگه رانژه شده خط باید خش خش کنه؟نقل قول:
اگه این اتفاق افتاد باید ببینی مشکل چیه :31:
آقا من خيلي بدم... پست هام هم بده... واسه همين دارم همه را پاك مي كنم
یک سوال اگه مودم کانفیگ نشه باید بازهم چراغ dsl روشن بشه؟؟؟؟ این pin مودم لینکسیس کجاس؟
wag54
این 192.168.1.1 اگه چراغ dsl زوشن نباشه که هرچی بزنیم cant find server می شه اول مگه نباید اون چراغ روشن بشه؟
من cd - setup رو که می زارم می گه نمی تونه router -gatway رو پیدا کنه؟
اصلا یک سوال وقتی مودم به خط تلفن وصل می شه باید چشمک بزنه؟ حتی اگه رانژه تشده باشه؟ ماله من کلا خاموشه !!
سوال بجایی بود بعله دلیلش رو هم نمیدونم چیه گرچه من linksys ندارم ولی یه مورد توی zyxel دیدم چراغ status روشن نمیشد ولی با ASUS مشگلی نداشت مودمها اکثرا حالت بریج تعریف شده براشون ولی بعضی مودمها نخیر ولی چراغ روشن میشه کانکت نمیکنه ولی اون zyxel که میگم وقتی بریج براش تعریف شد چراغش روشن شد من دهنم باز مونده بود از تعجب چون ندیده بودم.نقل قول:
از مدیریت محترم میخوام
این بحث کشدار و نامربوط در چندتاپیک آخر رو به بخش مربوطه انتقال بدهند متشکرم
:19::19:آقا مربوطه من از شنبه واسه adsl محابرات ثبت نام کردم حالا می گن وصله اما اینجا وصل نیست!!!! :19::19::19: تو اون تاپیک دیگه زیاد جواب نمی دن!!!نقل قول: