آمین ....نقل قول:
آره راست میگی انگار من قاطی کردم .... :34:
در هر صورت ممنون تذکردادی . :15:
Printable View
آمین ....نقل قول:
آره راست میگی انگار من قاطی کردم .... :34:
در هر صورت ممنون تذکردادی . :15:
بهترین فارسی ساز برای این گوشی چیه و اس ام اس های فارسی را درست و از راست به چپ نشون میده ؟؟؟
و اگه ممکنه بهترین سایت خارجی و بهترین سایت ایرانی را برای نرم افزارهای این گوشی بگید
ممنون از همگی
بهترین فارسی ساز Mobidiv 454
کسی میدونه چطوری میشه کاری کرد که قبل از دریافت فایل از طریق بلوتوث ازمون تایید بخواد که حد اقل بفهمیم کی داره برامون فایل میفرسته؟
یه مشکل جالب ، من تو تنظیمات بلوتوث Shared folder رو عوض می کنم و رو Storage card میذارم،ولی باز بلوتوث که می گیرم توی My dacument ذخیره میشه؟!(البته فکر کنم از جای دیگه ای باید عوض بشه و Shared folder ربطی به محل ذخیره بلوتوث نداشته باشه،نه؟)
راهنمایی می کنین؟
سلام
کسی می تونه به من جواب بده که آیا این گوشی فایل های تصویری با پسوند .3gp رو پخش می کنه یا نه؟
اگه جواب منو سریع بدید ممنون می شم آخه شاید تا چند روز دیگه بخرم اگه کسی نظری یا پیشنهادی در این مورد داره بده ممنون میشم
با تشکر
سلام
همین امشب (89/4/24) رفتم نمایندگی مایکروتل ساری قیمت کردن قیمت 300000 تومان رو داد یه ذره گرون نمی گه؟
تو سایتقیمتش 285000 تومنه؟کد:www.gsm.ir
به نظر دوستان بیام تهران بگیرم؟
لطفا نظر بدید
با تشکر
سلام.
دوستانی که مشکل در دریافت - محل ذخیره - تایید جهت دریافت ، آن دارند از برنامه Unique Bluetooth استفاده کنند که هم فارسی هست و هم روی اومنیا لایت کاملا جواب داده .
من خودم با چند تای دیگه کار کرده ام ولی باگ داشتند .
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:48 PM ----------
مگه گوشی ای هم هست که پخش نکنه ؟نقل قول:
تازه برنامه نصب کنی جز دی وی دی تمام فرمتها رو هم پخش میکنه .
خودش به همین فرمت فیلم ذخیره میکنه .
به عنوان تذکر هم بگم که روی دوربینش (توی نور مهتابی اتاق ) زیاد حساب نکن .شاید برای همین هم قیمتش پایینه .
ولی از جهت برنامه های متنوع و کاربردی ، زیادی هم خوبه ( حداقل برای من که این طوری بوده ) .
نقل قول:
سلام.
درست متوجه شدید اون Share Folder ربطی به محل ذخیره فایلها نداره و واسه به اشتراک گذاشتن اطلاعاته.به اینصورت که شما یک دیوایس رو Add میکنی و یک Share Folder براش تعریف میکنی طرف مقابل میتونه و اجازه داره تمام فایلهای موجود تو اون فولدر رو از گوشی شما بدون اجازه خواستن از شما دریافت کنه.(حواست رو تو این مورد خیلی جمع کن با هر کسی گوشیت رو Share نکنی:31:).
اما واسه تغییر مکان ذخیره فایلهای دریافتی بلوتوث میتونی از برنامه OBEX Inbox استفاده کنی یا اون برنامه ای که دوستمون معرفی کردن(البته من اون برنامه رو نمیشناسم و باهاش کار نکردم.):11:
با سلام خدمت دوستان
من این گوشی رو یک هفته نشده خریدم ولی باطریش از حدود 60درصد به آخر سریعتر خالی میشه و تا همین مقدار سریع شارژ میشه یعنی کلاً 30 - 40 درصد بیشتر کار نمیکنه و بقیش یک روزه خالی میشه.
من با گارانتی اصلی پارس مایکروتل خریدم که حرفی توش نباشه مثل اینکه بدتره کسی به این مشکل بر نخورده؟
من این برنامه رو نصب کردم،رو سایت ir-tci.ir خوندم باید این مراحل رو برم:نقل قول:
1-ابتدا گوشی را از طریق Active Sync به سیستم متصل نماييد.
2-سپس به قسمت My Windows Mobile-Based Device برويد.
3-بر روی Windows کلیک کنید.
4-بر روی کیبورد کامپیوتر عبارت O را فشار دهید این را چندبار ادامه دهید تا به عبارت (فایل) obexinbxex.cpl برسید سپس بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Create ShortCut را بزنید.
5-حال این به آخر این صفحه بروید تا ShortCut obexinbxex.cpl را مشاهده کنید.
6-آنرا به ObexInBox (دقیقا به همین شکل) تغییر دهید و سپس آن را Cut کرده و به Windows\StartMenu\Program\ Paste کنید .
7-کار تمام شد برید توی برنامه و مسیر را به My Storage تغییر بدهید.
البته براي دوستان در ضميمه فايل تغيير داده شده آماده موجود هست فقط به Windows\StartMenu\Program\ انتقال دهيد
ولی از قسمت 1 (!) به بعد اصلا نفهمیدم منظورش چیه!و اینکه بعد این مراحل چکار باید بکنم؟!