دستت درد نکنه ولی با اینترنت زغالی بنده داغون میشه آدم تا وقتی صفحات لود میشننقل قول:
Printable View
دستت درد نکنه ولی با اینترنت زغالی بنده داغون میشه آدم تا وقتی صفحات لود میشننقل قول:
سلام.نقل قول:
50 درصد بازی رو تا الان رفتم . اره ؟
نمیشه گفت شاید45درصدیا43
البته این نظرمن هست...
نه دیگه میتونی ازاون پاییینیه ورداری بندازی درورودی بعد ازدرورودی بندازی روی اون منطقه بعدشم روی اون دیواره یخ البته یخ مذاب شدست که میشه عین سنگ.نقل قول:
که اونم روی دیواره نمیشه گرفتش؟
شرمنده دقیق یادم نیست...
یعنی اینقدر طولانیه ؟ :18: چندساعت گیم پلی داره مگه ؟نقل قول:
سلام.
کلی مونده کلی تازه چهارتاقدرت اصلی روکه میتونی روی سلاح ها بزاری روگیربیاری منوی منو دیدی هنوز8تاصندوق مختلف میخواد که2تاش باید ABYSSALL ARMOR باشه.وگرنه بازی روروی سرفروشنده خراب میکنم.
یادم رفت من29ساعت بازی کردم.
ولی چرااین نقص هاکامل نمیشه؟.....
پس 4 تا DVD الکی نیست :18:نقل قول:
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .
اگه یه عکس بذاری خیلی سریعتر جواب میگیری. من چند ماه پیش این بازی بینظیر رو تموم کردم. اگه درست یادم باشه الان یه جایی هستی که یه راهرو پر از مواد مذاب داری. اول باید دو تا (شایدم یکی) چرخ دنده رو بچرخونی تا یه پل بیاد پایین و بتونی از روی این مواد مذاب بگذری. بعدشم با کمک اسلحه پرتابی مشعل ها رو روشن کنی و بعدشم که با آتش بمب رو بترکونی.نقل قول:
سلام.نقل قول:
پس 4 تا DVD الکی نیست
به دوستم هم دادم گفت خسته نباشن با 4 تا DVD چه گرافیکی داره . مثل بازی های چند سال پیشه . پس بگو طولانیه .
راه بدست آوردنABYSSAL ARMOR روبدست آوردم اون صندوق تو زیرخونهSAMAEL رو هم گرفتم راهش اینه که ازاون محلی که رفیقت خرتوپرت میفروشه برو به اون قسمتش که خراب شده خونهSAMAELمعلومه بعد پایین رونگاه کن یه کوره راه میبینی بایه چیز آبی که وقتی میری روش وبالهاتو بازمیکنی میتونی برگی به بالا خلاصه یه قسمت ازاین سلاح مرگ بارکه به شکل زره هست اونجاست وقتی بگیریش شاخ درمیاری البته اون دنیایی که توش درخت بزرگ بود باید اونجا هم برین راهشم همون جاییه که ازرائیل هست بایدبریEبزنی بازی روتموم کنی اونجاست.
ایم میدون بازی هست اول اول بازییه جعبه داره که پدرم درومد نمیتونم بگریمش.....چیکارش کنم....
دستت درد نکنه جواب دادینقل قول:
چندین با با همون اسلحه که پرتاب میشه بهشون زدم روشن نشده البته قبل از جواب شما حالا که فهمیدم میرم دوباره امتحان میکنم
مشکلی داشتم مزاحم میشم
سلام.
دوستان نسخه بعدی بازی تاییدشده وزمان انتشاری براش تعبیه شده؟
منتظرم علی.:40:
بله تایید شدهنقل قول:
2013 میاد:5: