هنوز سايت باز نشده تو چه جوري رفتي ؟نقل قول:
خب الان هیچ آیتمی من اضافه نمی بینم ، مشکل چیه ؟
Printable View
هنوز سايت باز نشده تو چه جوري رفتي ؟نقل قول:
خب الان هیچ آیتمی من اضافه نمی بینم ، مشکل چیه ؟
هه هه هه
بابا من یه هفتس بازی نکردم هر چی خریده بودم پریده
پول نداریم دوباره اجاره کنیم
کمک!×! با این بازیتون!×!
خوب يه ماهه اجاره كن كه نپره . در ضمن الان اسلحه هاي اصلي خودت كه دائمي ستند كه سر جاشونه از اونا استفاده كن .نقل قول:
هه هه هه
بابا من یه هفتس بازی نکردم هر چی خریده بودم پریده
پول نداریم دوباره اجاره کنیم
پول بخوره تو سرت بس كه خرت و پرت مي خري . اون آنتي تانكو واسه چي خريده بودي وقتي بلد نيستي باهاش شليك كني ( يادته كه : دي )
اقا من اينو دانلود كردم به صورت يه ايميج هست اسمشم هستBFH
بايد از روش رايت كنم؟؟
ااا
اقا من اينو رايت كردم نصبم كردم ولي وقتي ميرم تو سايت رو play now ميزنم از اول دانلود ميكنه!!
مشكل كجاستتت؟!؟
من همون موقع که پیغام دادم داشتم بازی می کردم ، والا من چه دانم ، ما رفتیم تو دیگه :دینقل قول:
هنوز سايت باز نشده تو چه جوري رفتي ؟
شاید توی رجیستری ثبت نشده ....نقل قول:
اقا من اينو رايت كردم نصبم كردم ولي وقتي ميرم تو سايت رو play now ميزنم از اول دانلود ميكنه!!
مشكل كجاستتت؟!؟
از اين پست رفتم درست شد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://forum.p30world.net/showpost.php?p=4183862&postcount=738
بازي باحاليه
ولي بعضي وقتا اين Admin كيك ميكنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويرايش:اف شده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Update has Started Heroes,
What's the first thing you will do when Heroes is back?
28 minutes ago from Facebook
والا چه دانم ، فکر کنم شبیه تام کروز شده باشه ... :31:
بعدش وسایل و قابلیت های عجیب بهش اضافه شده. می تونن دور هم کف بزنن ، مپ بره هوا :31:
فقط جون مادرتون این سیستم جوین شدن تو سرورهارو درست کنید ، آدم نمی تونه با رفیقش بازی کنه ...:14:
من تنها فرقي كه ميبينم الان اون پايين قسمت host لوگو هاي server ها اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تو بازي ام يكي دو تا چيز ديدم
براي شما سايت بازي باز شده ؟
من كه مي رم هنوز افلاينه سايت !!!