رفیق خلاصه بگم htc hd2 & apple 3gs کدوم چیز بهریه بخرم .و باید موقع خرید به چه نکات محمی توجه کنم لطفا کمک کنیدنقل قول:
Printable View
رفیق خلاصه بگم htc hd2 & apple 3gs کدوم چیز بهریه بخرم .و باید موقع خرید به چه نکات محمی توجه کنم لطفا کمک کنیدنقل قول:
سلام من می خوام iphone 3gs بخرم با 850 تومان میشه؟؟؟؟؟
فقط می خوام unlock factory باشه از کجا بفهمم؟؟؟؟
جریان این که بعضی از مدلاش بعد از jailbrak خاموش بشه می پره چیه؟؟؟ چجوری جلوشو بگیرم که موقع خرید بهم اونو ندن؟؟؟
اگه تو تهران جایی رو سراغ دارین بگین بهم مرسی
در باره ی خاموش شدن، اگه همین صفحه ی قبلی رو میخوندی میدینقل قول:
آره، پاساژ علائدین رو زیر و رو کن، پیدا میکنی! بزار تو فاکتور برات قید کنه که آنلاک فکتوری هست!نقل قول:
گوشیای سریال 119 این مشکلو ندارن
سریال 120 ها مشکلشون اینه..نباید گذاشت گوشی خاموش بشه. خاموش بشه دیگه هیچ برنامه و بازی ایی اجرا نمیشه
البته پچش بزودی میاد که این مشکل مرتفع میشه.
هیچ راهی نیست که بشه از روی گوشی آکبند فهمید که آنلاک فکتوری هست! فقط باید یه دور روشنش کنی، یه کد داره، اون کد رو باید نگاه کنی.
کد، کشوری رو نشون میده که گوشی در اونجا عرضه شده، بعضی از کشورها، آنلاک فکتوری هستن...
مشکل بلوتوث درست شده یا نه ؟
حدود قیمت ها رو میشه برام بنویسید
مرکز کامپیوتر پایتخت چی اونجا آنلاک فکتوری می شه پیدا کرد؟؟؟؟؟
یه آیپاد تاچ 2جی 8گیگ دارم خودم جیلبرکش کرداونو حدودا ازم چند می خرن؟؟؟؟؟
دوستان سلام، من iPhone 3G S گرفتم. به من گفتن که نباید خاموش بشه ولی بعد از یک روز خودش نمی دونم چی شد که خودش خاموش شده بود و دیگه روشن نشد. دادم یکی برام درست کرد ولی نگفت چه کار کرد. چون من زیاد تو سفر هستم می خوام بدونم خودم چطور می تونم درستش کنم اگر خاموش شد یا دیگه روشن نشد. با تشکر.
تا چند روز اینده برنامه ی بلوتوث برا 3gs و ایپاد 3g میاد با قابلیتای بیشتر و عملکرد بهتر....نقل قول:
قیمت رو تو تاپیک خودش بپرس...نقل قول:
حدودا ۸۵۰
و ۹۵۰
پایتخت نرو.چون خیلی گرون فروشن...
اگه ترو تمیز باشه حدود ۲۰۰ میارزه....
خب این مشکل خاصی نیست و برای گوشیای جدید طبیعیه.نقل قول:
شما بسته به سیستمی که استفاده میکنی برنامه ی زیرو بگیر
کد:http://blackra1n.com
نیاز به نصب هم نداره.
بعد هر بار که گوشیت اینجوری شد(یعنی خاموش شد و بعد موقع روشن کردن عکس کابل اومد)
وصلش کن به کامبیوتر و بعد برنام رو اجرا کن.
توش یک گزینه داره که نوشته make it rain
اینو بزن و بذار کارشو بکنه.
تمام....
سلام
گوشی من 3Gs 32 GB هست و چند روز پیش از دوبی گرفتم و آنلاک فکتوری هست.
جیلبریک لازم داره ؟ ورژن فریمور گوشی رو از کجا باید ببینم ؟
توی قسمت settings==>General==>About ورژن گوشی رو نوشته 3.1.2(7D11) برای جیلبریک بازهم باید فریمور جدید رو بگیرم ؟ آخه آخرین ورژنی که واسه دانلود هست ، همینه .
آموزش این تاپیک رو کسی امتحان کرده ؟ وبراش کار کرده ؟
لینک آموزش :کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=371648