میگم من هر روز تو زمان استراحتم موزیک گوش میدم! خوبه ؟! بده؟!
چون کلا عادت دارم با کامپیوتر کار میکنم این سیستمم داره میخونه... اصلا تاثیری رو ذهن داره؟
Printable View
چون کلا عادت دارم با کامپیوتر کار میکنم این سیستمم داره میخونه... اصلا تاثیری رو ذهن داره؟
میگن که تاثیر بد میزاره رو ذهن...نقل قول:
ولی من تو کتم نمیره آخه من نمیتونم موزیک نگوشم....
منم همینجوریم ، اگه یه روز موزیک گوش ندم میمیرم ، تاحالا هم تاثیری تو ذهنم نزاشته یا من متوجه نشدم !!!نقل قول:
بابا به این حرف های بی پایه گوش ندین و هر چی دلتون می خواد اهنگ گوش کنین
نباید آهنگای خیی تاثیر گذار یا آهنگایی که دوست داری گوش بدی!نقل قول:
وسط درس هی میاد تو ذهنت میخوای زمزمه کنی!
من که اینجوریم...
اما اگه میخوای یه تنوعی ایجاد بشه و موزیکی گوش داده باشی که اصلا حس نکنی چیزی گوش کردی(!) موزیکهای استاد شماعی زاده پیشنهاد میشه:31::11:
ميتوني تا سال ديگه هر روزو هر ساعت خودتو با اونا مقايسه كني و هر روز نا اميد تر از روز قبل بشي!نقل قول:
درست اينه كه هر كس خودشو با خودش مقايسه كنه.حداقلش اينه كه نسبت به ايني كه هستي بهتر مي شي. اام اينجوري بدتر نشي بهتر هم نميشي .. ابدا...
آقایون من گیج شدم تابستونی چجوری بخونم
یه هفته ای خوب بودا یهو اینجوری شد
مثلا همه اش تر دید دارم که
هندسه تحلیلی و هندسه 1 رو با هم بخونم خوبه
آیا فیزیک و شیمی هم بخونم یا نه
دین وزندگی چطور => چون من دین و زندگیم خیلی ضعیفه
ریاضی پایه رو چجوری بخونم
و ....
تا حالا هم جبر و احتمال رو تقریبا تموم + 3 درس عربی 2 + 1 فصل تحلیلی + 1 فصل (تقریبا) از هندسه 1 خوندم
کمک کنید
Panizir راست ميگه مهم ترين رقيب هر كس خودشه.شما اول بايد با خودتون رقابت كنين و بدين ترتيب ساعات مطالعتون افزايش پيدا ميكنه . اين تفكر كه از صبح تا شب درس بخونين تا به هدفتون برسين نادرسته چون:
١.باعث خستگي ميشه
٢.ميزان بازدهي كاهش پيدا ميكنه
٣.بدون تعيين مدت زمان تمركزتون رو ممكنه از دست بدين و سرعتتون كاهش پيدا ميكنه بنابراين بجاي اينكه يه درس رو تو ١ساعت بخونين همون رو تو ٢ساعت ميخونين ولي بدون بازدهي بالا
٤.انگيزه براي درس خوندن بتدريج كاهش پيدا ميكنه
شما اگه يه سر به دفتر برنامه ديزي قلمچي بزني همه چي دستت مياد
بابا چرا انقد سخت ميگيري؟نقل قول:
بجاي اين كارها تو يه هفته چند درس متفاوت بخون و ساعت هاي مطالعه رو بين دروس مختلف تقسيم كن.براي رياضي پايه پيشنهاد ميكنم كه ابتدا اتحاد ها رو كامل مسلط باشي بعد ابتدا دو فصل اول رياضي ٢ رو بخون و بعد از اون فصل ١ حسابان.
بعد از تموم شدن اينا هر جور خواستي رياضي بخون!چون پايه رياضيات همينا هستن!
موفق باشي
نقل قول:
اگه مثلثات اول + دوم و معادلات مثلثاتی هم بخونی خیلی تووپ میشه .