برای عروسی پسر عممنقل قول:
Printable View
برای عروسی پسر عممنقل قول:
سلام عزيزان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم استقبال نشد از مدل لباس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن اوا جون کجاست که بياد حاضر غايب کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همتون بايد غيبتاتون دليلش معلوم بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست جون من حاضرم ولي از موضوع خوشم نيومد :13:نقل قول:
اول علت غیبتتو بگو تا ببینم مجاز هست یا نه بعدشم شما خودت یه موضوع بگو تا ادامه بدیم
چشم ببخشيد خانم اجازه دوتا پاهامون بگيرم بالايا يكيش كافيه ؟:31:نقل قول:
شماها بچه بوديد خاله بازي ميكرديد يانه ؟
من تايادمه باداداشم وخواهرم خاله بازي نميكرديم مامعلم بازي و نميدونم يه سري بازيهاي ديگه ميكرديم ولي خاله بازي نميكرديم (جالبه نه ):10:
علت را بگو عزیز خواهر تا ببینم دوتا یا یه لنگه پا باید بایستینقل قول:
چشم ببخشيد خانم اجازه دوتا پاهامون بگيرم بالايا يكيش كافيه ؟
خاله بازی خیلی کم چون من اون موقعها تک فرزند بودم و دخترخالهام هم توشهر دیگه بودند در نتیجه سالی یکبار باهاشون خاله بازی میکردم که اونم اخرش چعوامون میکردند
ولی چون با پسر عمو و پسر عمم هم سن بودم و همسایه تا حدودی بیشتر شاه دزد وزیر بازی میکردیم که البته به خاطر این که من یکم لوس تشریف داشتم همیشه در نقش ملکه بدون شاه ظاهر میشدم و اون دوتا به نوبت وزیر یا دزد
مايه معلم فيزيك داشتم سال اول دبيرستان هروقت شلوغ ميكرديم مارومي اورد جلوي كلاس رو سكو مينشوند يا ميگفت جلوي در وا ميستاديم يااگه حرف ميزدي ازجلو گچ پرت ميكرد الان ياد اون افتادمنقل قول:
علت را بگو عزیز خواهر تا ببینم دوتا یا یه لنگه پا باید بایستی
جالبه چند بار حالا مجبور شدی یه لنگه پا بایستی؟
من که همیشه چون شیطونی میکردم با دوستام بیرون کلاس بودم چون کارمون از یه لنگه پا و سکو نشینی گذشته بود
دروغ چرا من توكلاس خيلي حرف ميزدم بعد عشق خوراكي خوردن سركلاس داشتم بچه هارو هم خيلي اذيت ميكردم ولي با معلم ها شوخي نميكردم
سراين معلم فيزيكمون گچ خيلي خورديم ، جلوسكو يه چن بار نشستم ولي جلوي در خوشبختانه وانستادم ولي معلم فيزيك بودا از نظر درس دادن بيست حرف نداشت
اقا موضوع رو پيداكردم شيطنت هاي مدرسه و قيافه هاي معلم هايي كه داشتيم تعريف ميكنيم
من استاد اداي معلم هارو در اوردن هستم اگه پايه اين بريم اينو توكارش