سلام به همه دوستان
با تشكر از آقا حامد به خاطر قرار دادن فايل راهنمايي حل مشكل هاردهاي 7200.11 ، ميخوام تجربه خودم رو در مورد هارد مكستور 7200.12 (STM3500418AS) كه با هارد هاي مشكل دار اعلام شده تفاوت داره براتون بگم:
چند روز پيش به طور ناگهاني هارد مكستور 500 مدل 418AS كه بعنوان هارد دوم باهاش كار مي كردم دچار مشكل شد بطوري كه در setup شناسايي نميشد و با هيچ نرم افزار ريكاوري محتويات هارد قابل مشاهده نبود. بعد از جستجو در اينترنت و پيدا كردن فايل راهنماي اين فروم با اينكه ميدونستم در اصل براي هاردهاي سري 7200.11 تهيه شده ، يك عدد كابل usb to ttl يا همون usb to serial رو از فروشگاه جام جم در پاشاژ امجد به قيمت 12500 تومان خريدم و با روش گفته شده در فايل پس از تست روي سه كامپيوتر موفق به انجام كليه مراحل شدم و جالب اينكه بااينكه هارد از نوع مدل هاي گفته شده نبود مشكل شناسايي در ستاپ حل شد! . ولي در ويندوز پارتيشن ها را نشون نميداد كه تونستم با برنامه هاي ريكاوري اطلاعات مهم رو بكاپ بگيرم البته بعضي فايل ها بخاطر وجود بدسكتور قابل بازيابي نبودند. نكته جالب اينكه من بدون باز كردن پيج يا استفاده از كارت ويزيت اين كار رو كردم! و هيچ اروري نداد. ولي نميدونم چرا تو دو تا كامپيوتر ديگه حتي دستور ctrl+z عمل نميكرد با اينكه همه اتصالات درست بود. خلاصه الان ديگه از بابت اطلاعات خيالم راحت شده ولي هارد مشكل داره و پارتيشن بندي نميشه و بايد براي گارانتي ببرمش. و يك چيز جالب ديگه كه من تو ايتنرنت ديدم اين بود كه بعضي هاي ديگه هم با كابل usb to ttl نتونستن كار كنن و بجاش همون مراحل رو با كابل گوشي هاي نوكيا (DKU-5) انجام دادن و موفق شدن. فكر كنم چون دسترسي به اين كابل براي همه راحتتر از كابل usb to ttl باشه لينك سايت رو كه مراحل رو قدم به قدم گفته براتون ميزارم: