مقصود هر 2 برنامه هک کردن گوشی و دسترسی به فایل های سیستمی هست...نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
مقصود هر 2 برنامه هک کردن گوشی و دسترسی به فایل های سیستمی هست...نقل قول:
شاید بعضی از شما HelloOX رو با key / cer ساین کردید ولی در موقع نصب دوباره به ارور برخوردید :41: مخصوصا کسانی که گوشیشونو آپدیت کردند مثل خودم :10:
من خودم این طوری گوشیمو هک کردم :
ابتدا HelloOX رو که ساین شده دانلود کنید :
شما دوباره اینو با Mobile Signer در گوشیتون ساین کنید :کد:http://www.4shared.com/file/115297399/2a5bdd1d/HELLOOX103RootSiGNED.html
کد:http://www.4shared.com/file/115298968/8f3064c4/mobilesigns603rd.html
حالا دیگه HelloOX نصب میشه :8:
ممنون فقط اگه بگی برای نصب کردن برنامه باید کدوم گزینه این نرم افزار را بزنم ممنون میشمنقل قول:
شما كافيه يه بار پچ installserver رو فعال كني...همين...:10:
شاد باشي:40:
سلام Legend عزیز
اول ممنون از راهنماییت راجع به دریافت فایل cert , key که از طریق سایت imobile نوشته بودی!
دوم اینکه من helloOx رو ساین کردم و نصبش کردم موقع نصب هم هرچی گفت قبول کردم،نصب رام پچر رو هم قبول کردم اما بعداز تموم شدن کار helloOx و نمایش پیغام Uninstall Me،دیدم که هیچ برنامه ای نصب نشده!!!!
حالا چه کار کنم؟
الان گوشیه من هک شده یا نه؟
این هک شدن اصلا به چه درد میخوره؟ (فقط واسه n-gage خوبه؟)
دوست من گزینه ای به نام installserver توی نرم افزار نبود اگه یکم دقیقتر بگی ممنونت میشمنقل قول:
گوشیت چیه؟یه بار ریست کن و دوباره تست کن..نقل قول:
شرمنده داداش...من فکر کنم منظورت رو اشتباه فهمیدم...! شما دقیقا" میخوای چی کار کنی؟ کاربید رو پاک و با هلو هک کنی؟نقل قول:
شاد باشید:40:
منظور از reset گوشی چی هست؟نقل قول:
نوشته شده توسط Legend
خاموش روشن کنم؟
چون من سر همون قضیه ای که گفتم 2 بار HelloOx را نصب کردم و پاک کردم؛ دفعه ی سوم، سر Applying Patches گیر کرد...
بعد از اون نه خودش پاک میشه نه هیچ برنامه ی دیگه ای پاک میشه و نه هیچ برنامه ای نصب میشه ...:41::2:
منظورم خاموش روشنه ولی شما یه بار گوشیتو مستر ریست کن...و دوباره تست کن..نقل قول:
من بالاخره hellox را نصب کردم چندتا سوال داشتم 1-وقتی hellox را اجرا کردم اخر کار میگه میتونید من را انیستال کنید هالا واقعا انیستالش کنیم مشکلی پیش نمی یاد 2.یک فولدر در صفحه اصلی اضافه شده به نام leftup و درونش یک ایکن مثل فلاپی به نام موده با این چکار کنم و اصلا به کاری می یاد یا نه راستی تعداد درایو هامم هم زیاد شد ودوباره کم شد نمیدونم برای چی البته پست اول را خوندم ولی چیزی به نام مپ درایو ندیدم.گوشی 5700 .با تشکر