داخل پک گوشی که نداره
داخل سایت نوکیا هم چیزی از شارژر فندکی داخل پک گوشی چیزی ننوشته.
Printable View
داخل پک گوشی که نداره
داخل سایت نوکیا هم چیزی از شارژر فندکی داخل پک گوشی چیزی ننوشته.
منم خودم فکر نمیکردم ولی طرف ازاون ترسوها بود.فکر کرد الان کرکره مغازشو میکشن پایین:31:.راستی متعهد شده بره گوشی با گارانتی اصل بیاره.راهی هست بتونم چک کنم اصله یا اصلا کلا چک کنم ببینم خود گوشی دوباره عیب و ایرادی نداشته باشه؟نقل قول:
خب امروز تو جريان سخنراني كنگره نوكيا يه خبر هم واسه 97 دار ها بود
از زبان Sipponenنقل قول:
V2 firmware for N97/N97 Mini coming in October
, Director, Devices, Explore Category
(Nseries)
كه تو توضيح اين فريمور گفت:
SIP framework fully integrated with address book.
Skype will be distributed as separate app since October.
Only N97 N97/mini for now.
Fully integrated with phone logs,
call logs,
address book.
ازدوستان کسی تنظیمات gprs ایرانسل رو برای n97 داره
کدهای مختلفی از سایت ایرانسل گرفتم مثل *140*3*6# ولی جواب نداد
کسی اصلا کار کرده :41: چون اسم گوشی توی لیست ایرانسل نیست:18:
من کد #5*3*140* رو زدم تنظیماتش اومد برام. ولی خود گوشی به صورت اتوماتیک برات یه کانکشن ایرانسل میسازهنقل قول:
کسی میدونه چجوری میشه یه برنامه که توی لیست برنامه ها هست به Content روی صفحه اصلی گوشی اضافه کرد؟ مثل نرم افزارهایی که به صورت دیفالت تعریف شده
روی یکی از برنامه ها قلمو نگه دار از منویی که باز میشه انتخاب کن Settings.
نمیشه ،میره تو برنامه. اینیکه شما میگین برای زمانییکه یه منوی Shortcut روی desktop داشته باشم و بخوام به دلخواه خوم برنامه هاش عوض کنمنقل قول:
میخوام مثل برنامه AccuWeather یا FaceBook بتونم بیارمش رو صفحه .در واقع می خوام یه Content جدید باشه نه ایکونش بیاد فقط
همین الانم امتحان کردم، 2 تا sms اومد که یک تنظیمات Gprs یکی تنظیمات MMS . وقتی Save کردی باید بری به منوی seting--> Connectivity -->Destinationsنقل قول:
برو توی Internet دیفالت خود گوشی پاک کن
بعد بیا تو Uncategorised و کانکش جدیدو اضافه کن به internet
داخل پک من و دوستم که نداشت. یکی که تو کار فروش موبایل به من گفت اون پکهایی که توش شارژ و دفترچه فارسی هست اصلی نیستن ( به دست کشور دوست و همسایه چین ساخته شده)نقل قول:
مشخصات پک گوشی من همون مشخصاتیه که تو سایت نوکیا بود