:18:نقل قول:
عجب چشمهای تیزبینی داریها:31:
مهران جان از این به بعد خواستی از این کارا بکنی با برنامه اسکرین شات ازصفحه گوشیت عکس بگیر تا واضح باشه:46:
Printable View
:18:نقل قول:
عجب چشمهای تیزبینی داریها:31:
مهران جان از این به بعد خواستی از این کارا بکنی با برنامه اسکرین شات ازصفحه گوشیت عکس بگیر تا واضح باشه:46:
دوستان دیدید که اف ام ترنسفر وجود نداره
ورؤن فریمور گوشیم 11.047
کاستوم 11.047.53.1
rm 333
راستش منم همین مشکل رودارم با این تفاوت که عکس ها رو بعضی ها را تار میاره و بعضی هارو نشون نمیده مثل اینکه آیکن عکس رو ازوسط نصف کردی به نظر شما ممکنه رم سیروسی باشهنقل قول:
راستی این قضیه پشت بادمجونی ومشکی چیه در مورد gpsاش جطوری میتونم فعالش کنم
خوب چیکار کنیم؟نقل قول:
میره رو مخ بعضی موقع ها.
کسی از رفقا نمیدونه چیه مشکل؟
وقتی عکس نصفه دانلود بشه یا حجمش زیاد باشه گوشی از این کارا می کنه
آخه من نمی فهمم این سخت افزار گوشیه حتما باید باشهنقل قول:
نرم افزار نیست که پاک بشه یا با آپدیت اضافه بشه
درود بر دوستان,چرا نمی تونم برنامه بر روی گوشی نصب کنم ایا مشکل از سیستم امنیتی قوی گوشی است؟درضمن ایا راهی به غیر از هک کردن هست؟
بله درسته این مورد رو گوشیه منم صادقه ، در بعضی موارد که بیشتر رو گوشی کار انجام میشه تو گالری عکس رو load نمی کنه !! و همون آیکونی که شما گفتی میاد !! + اینکه مال من بعضی موقع ها میشه که نمی دونم چرا رو music player میره ولی آهنگ رو اجرا نمی کنه ؟! وباید از file man وا کرد!! کسی هم این مشکل من داره ؟ راه حلی چیزی ؟:2:نقل قول:
نه دوست عزیز می تونه باشه ! من N95 قبلا داشتم و شده بود که کلا music player و گالریم حذف شده بود ! و مجبور شدم به تنظیمات اصلی کارخانه برگردونم که درس شه . در ضمن حرف شمام متینه میتونه سخت افزاری باشه که اینم خیلی از نوکیا بعیده و 99% مورد نرم افزاری ولی دقیق نمیدونم چه جور حل میشهنقل قول: