بچه ها مثل اینکه این W508 هم shake control داره هم Gesture control. یعنی چی؟ با یه اشاره چیکار میکنه برامون؟
جلل خالق
همه شرکتها توی CES بهترین محصولاتشونو معرفی میکنن SE محصولات خزشو معرفی میکنه.
بچه ها مثل اینکه این W508 هم shake control داره هم Gesture control. یعنی چی؟ با یه اشاره چیکار میکنه برامون؟
جلل خالق
همه شرکتها توی CES بهترین محصولاتشونو معرفی میکنن SE محصولات خزشو معرفی میکنه.
Gesture contro واسه این هست که مثلا گوشی زنگ میزنه و شما میخوای گوشی رو mute کنید.کافی هست دستتون رو جلوی گوشی تکون بدید تا صدا قطع بشه یا زمانی که آلارم گذاشتید و صبح گوشی داره زنگ میزنه.شما هم حس نداری بلند شی و دکمه off رو بزنی.خیلی راحت دست تکون میدی و غیر فعالش میکنی.
در ضمن SE داره روی این قابلیت کار میکنه که بشه کارهای زیادی رو با اون انجام داد.
shake control هم که میدونی چی هست و مخصوص سری W هست.
عجب چیز باحالی.
کم کم باید با گوشیهای se پانتومیم اجرا کنیم:دي
بچه ها سوني وحشي شده!!نقل قول:
banner-21
Sony Ericsson’s CEO, Hideki Komiyama, predicts that the cell phone market during 2009 will be very tough, the main reason for this being the low consumer demand due to the global economy crisis. Despite that, in an interview with Reuters at this year’s CES, he stated that “others are falling apart but we are holding up,” referring to their main competitors, such as Nokia, Samsung and LG. He also points out that, despite the fact that they overtook Motorola’s No.3 place in the mobile phone maker leaderboard in the third quarter, their shipments volume wasn’t all too different in comparison to the previous quarter. Rather, he attributes their change of position to competitors’ weak performance. That’s why they’re waiting for the Q4 earnings report, in order to make official estimates about 2009.
Here comes the good part, though. They’d realised that they haven’t exactly reached those profit margins in the low-double-digit percentage range they’ve been targeting since 2007. That’s why they’re rethinking their sales strategies. They plan on releasing more high-end devices, rather than the less profitable low-end ones, even if it means releasing less products than originally planned. They’ve been doing exactly the opposite the last 2 years.
He also hinted that they’re developing some kick-ass smartphones for 2010, but refused to give any further info. “At this moment we’re under heavy rain. You have to look for shelter. But when you’re in the shelter you start preparing, for a recovery”, he said. Hit the source link for more info.
نوشته مي خواد درست برعكس دو سال قبلش عمل كنه . تغيير سياست توليد گوشي هاي Low-end كم سود به سياست توليد گوشي هاي high-end
اینو خیلی وقته دارهنقل قول:
تو گوشی w380 چنین قابلیتی رو گذاشته
خودم کار کردم این قابلیتش باحاله
اما به نظرم اگه بتونن گسترشش بدن خیلی بهتره
واقعا داشت؟ پس چرا من تا حالا 2زاریم نیفتاده بود؟؟؟نقل قول:
اینو خیلی وقته داره
آره داشتنقل قول:
واقعا داشت؟ پس چرا من تا حالا 2زاریم نیفتاده بود؟؟؟
من w380 رو فقط میدونم که حدودا 10 ماه پیش ریلیز شده
دیگه نمیدونم گوشی های دیگش هم اینو گذاشته یا نه
شنیدم z555 هم داره
نقل قول:همون انگول سیستم خودمونه....نقل قول:
خوب اگه دست تکون دادیم عوضی حالیش شد چی؟ مثلا خواستیم ریجکت کنیم گوشی پاسخ داد...:31: فکر کنم بیشتر به درد ژیمناستیک کارا میخوره تا پانتومیم باز ها:31: تصورشو بکن تو مهمونی گوشیت زنگ میخوره باید بزاریش وسط جلوش کله معلق بزنی....:2:
پریویوی c510 و w715
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش عجب کیفیتی داره دوربین c510 تو روز از کا810 خیلی بهتره ولی خب فلش زنون نداره
5800 هم که قورت داده
5800 که دوربین نداره! آشغاله گذاشتن پشتش!نقل قول:
این w715 چیز خوبی به نظر میرسه!