سلام. بله قابل انجامه اما ساده نیست. شما باید از موقعیت ماوس مکان آبجکت رو تنظیم کنید. یه همچین پروژه ای قبلن نوشته شده. سرچ کنید شاید پیدا کنید.نقل قول:
سلام. بله قابل انجامه اما ساده نیست. شما باید از موقعیت ماوس مکان آبجکت رو تنظیم کنید. یه همچین پروژه ای قبلن نوشته شده. سرچ کنید شاید پیدا کنید.نقل قول:
برای سوال اول یه پلاگین به نام اسکرول بار هست که با اون می تونید انجام بدین.نقل قول:
برای سوال دوم هم از منوی Peoject گزینه Dependencoes و پیش نیازهاتون رو تعریف کنید. نصبش رو هم می تونید از همین بخش انجام بدین یا اگر می خواید مخفی باشه با خط فرمان. که البته اونم مشکلات خاص خودش رو داره.
درود بر شمانقل قول:
پوشه فلش پلیر دقیقا منظورتون کجاست؟داخل پروژه همچین پوشه ای نیست.
سلام دوستان
من یه برنامه ساختم که توش یه صفحه وب رو باز میکنه
الان میخوام کاری کنم که وقتی رو اون صفحه وب کلیک کنی (web page) به صفحه بعدی برنامه بره (next page)
با دکمه میتونم این کارو بکنم ولی من میخوام رو سایت که کلیک میکنی صفحه بعدی رو باز کنه
ممنون میشم راهنمایی کنین یا کدش رو بذارین
:11:
دوباره متن رو بخونید. آخرین نسخه از Flash Player رو در پوشه FlashPlayer و با نام Setup.exe قرار دهید.نقل قول:
یعنی هر جای وب پیج که کلیک شد بره صفحه بعدی؟نقل قول:
آره ... هرجای وب سایت که کلیک شد بره صفحه بعدنقل قول:
میخوام آمار کلیک اون وب سایت بالا بره
و تا وقتی رو وب پیج کلیک نشه به صفحه بعدی نره
شما کدش رو میدونین؟
صفحه بعد اونوقت کجا هست؟ صفحه بعد اتوران یا صفحه بعد وب سایت؟
صفحه بعد اتوران ...نقل قول:
این وب سایت تو صفحه اول هستش که میخوام بعد از کلیک به صفحه دوم (اصلی) بره
شما باید موقعیت کرسر ماوس رو محاسبه کنید و در صورت کلیک در ناحیه تعیین شده تصمیم بگیرید که چه اتفاقی بیفته.نقل قول: