قبل از اینکه CD بوت بشه احتمالا توی صفحه boot option داشته باشید noapic اونجا باید تایپ کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Tracer
بازهم اگر سوالی بود دوستان ابونتوکار Bayazee - taia - Hosein-mec هستند
Printable View
قبل از اینکه CD بوت بشه احتمالا توی صفحه boot option داشته باشید noapic اونجا باید تایپ کنیدنقل قول:
نوشته شده توسط Tracer
بازهم اگر سوالی بود دوستان ابونتوکار Bayazee - taia - Hosein-mec هستند
من هم همین دستور رو اجرا می کنم ولی خوب مشکل داره!نمی دوونم چرا!نقل قول:
در مورد راه حل Bayazee هم خوب من الان فونت های ویندوز رو از کجا گیر بیارم؟یک سرچ زدم ولی ۶۰۰ تا فونت بود که خوب من بخوام دانلود کنم باید ۶۰۰ تا فونت رو تک تک دانلود کنم! از دوستان اگه کسی ویندوز داره، فونت ها رو زیپ کنه و به من بده؟ممنون.
-------------------------------------------------------------------
font ها رو از یک کامپیوتر در دانشگاه کپی کردم.
ممنون
این فونت هایی که خودش با دستور sudo apt-get install msttcorefonts نصب کرده برات میذارم شاید به دردت بخوره :
کد:http://rapidshare.com/files/66978274/msttcorefonts.tar.gz
سلام
من تازه اوبونتو نصب کردم و یه مشکلی دارم اونم اینه که برای تنظیم سرعت refresh مانیتور فقط تو تنظیمات یک گزینه(60Hz) هست. چجوری میتونم سرعتش رو ببرم بالا ؟
یه مشکل دیگه اینکه موقع فعال کردن زبان فارسی وقتی تیک کنار Persian رو روشن میکنم بعد از Apply کردن خودش دوباره خاموش میشه .
ممنونم.
1- باید تنظیمات مربوط به xorg رو تغییر بدید
دفترچه مانیتورتون رو بردارید و از روش تنظیمات رو انجام بدید با این دستور:
توی اوبونتو اینجوریه:
dpkg-reconfigure xserver-xorg #
یه نفر لطف کنه درایور برای گرافیک 7600 gt رو برای ubuntu 7.10 بده ممنون میشم
بابا یکی جواب مارو بده لطفانقل قول:
دوست عزیز مشکلی نداره هر دو فیلد مربوط به یک آدرس هستند و شما درست عمل کردی.نقل قول:
------------------------------
حسین جان خیلی خیلی لطف کردی.نقل قول:
این فونت هایی که خودش با دستور sudo apt-get install msttcorefonts نصب کرده برات میذارم شاید به دردت بخوره
ممنون
با دستور زیرنقل قول:
و حتما در بخش restricted drivers گزینه ی مربوط به nvidia رو روشن کنید و بعد باکد:sudo apt-get install nvidia-glx-new
ببینید مشکل حل می شه؟کد:sudo nvidia-manager
من میخوام این برنامه رو نصب کنم نمیشه این پیغام رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]