من چنین چیزی ندیدمنقل قول:
------------------------------------
این سریال واقعا دیگه شورشو در آورده ... الان 7-8 قسمته همش دارن گندم درو میکنن و میریزن تو سیلو ها ... واقعا تکراریش کردن.
Printable View
من چنین چیزی ندیدمنقل قول:
------------------------------------
این سریال واقعا دیگه شورشو در آورده ... الان 7-8 قسمته همش دارن گندم درو میکنن و میریزن تو سیلو ها ... واقعا تکراریش کردن.
همش چرت و پرته...نقل قول:
سلام !
امروز یه چیزی شندیدم خیلی عجیب
گفتم اینجا بگم ببینم درسته یا نه
دو سه نفر امروز به من گفتند تو اون قسمت مزرعه دو تا سوتی بزرگ به چشم خورد
1- یکی از کشاورزا گفته یا علی !!!!!!!!
2- اون آخر مزرعه یه دفه یه پراید سفید رد شده !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما دیدین ؟
من که دقت نکردم !
من جمعه تکرار هفته قبلشو دیدم که ببینم یا علی میگه یا نه نگفت که نگفت...
اونیکیشم اصلا کجا جای ماشین رو داره که بخواد رد بشه؟؟؟همش فضای بستست...اون یخورده ای هم که بازه اگه باشه انقده تابلوه هست که همه میفهمن...
انقدر از اینایی که الکی شایعه درست میکنن تا یه چیزی رو تخرب کنن بدم میاد...از اون دوستیم که گفته بود یاعلی میگه تشکرمو برداشتم....
یه نفرم گفته بود که دست میزنن ... میشه بگی کجاش دست زدن؟؟؟ همش درود میفرستن...
یه نفرم گفته بود که آیا بیل اختراع شده بود؟؟ دیگه اون موقع قدیم بوده ولی انقدرم عقب مونده نبودن که بیل و کلنگ رو اختراع نکرده باشند... اون موقع چرخ رو اختراع کرده بودند چه برسه به بیل و کلنگ و زوبین...
کی میگه بزرگترین منبعش قرآنه؟؟؟ اگه کوچکترینش نباشه بزرگترینش نیست...فقط قران هر چیزی رو که گفته چشم و گوش بسته پذیرفتن...تا حالا معنی سوره یوسف رو خوندید؟؟؟خیلی خلاصه هست... قران که نمیشه همه ی داستانارو کامل بگه...
آمار خوب از اولم زیاد بود چون برای خوب 2 تاست(خوب و عالی) ولی برای بد 1 دونست(ضعیف)...متوسطم بیشتر به خوب میل داره تا به ضعیفنقل قول:
جالبه آمار "خوب" داره زیاد میشه
دیشب یک سوتی داشت......
اون مربوط به کاهن قصر پوتیوار بود:
اون همیشه میلنگید وقتی که زلیخا بهش گفت کاهنان رو بگیرو برو سالم راه رفت ولی وقتی داشت با کاهنانش قصر رو ترک میکرد می لنگید......
این است بازیگر ملی :دی
در مورد یوسف چی می دونیم؟نقل قول:
مطمئنن از دوران هخامنشیان خیلی بیشتر از داستانهای مثل یوسف اطلاعات داریم.
این حرف درستی نیست که چون نمی تونیم خوب بسازیم پس بی خیال ساختن سریال بشیم.
به هر حال باید از یکجا شروع کرد اگه ما نسازیم پس کی می خواد برامون بسازه؟
بله عرب نبودننقل قول:
مصر را 1400 سال پیش عرب کردن! همانطور که می خواستند ما را عرب کنند اما نتونستند!
خوب دیگه چی نشون بدن؟؟؟ 7 سالش که همش گندم هست 7 سال دیگشم محار قحطی(شاید غلط املایی داشته باشم)+ روبه رو شدن یوسف با برادرانش و دیدار پدر+ازدواج یوسف با زلیخا و الهام حمیدی... دیگه چیزی که میشه کشش داد چیه؟؟؟نقل قول:
اونوقت حالا اومدن این فیلم رو ساختن میگید چرا اینا رو نساختن؟؟؟ چه ربطی به هم دارن؟؟؟ اون پیامبره....
درسته زرتشتم پیامبره ولی هنوز آدمایی هستن که دینشون زرتشته...دینیم هست که به اسلام خیلی نزدیکه... شما نمیگید اگه این فیلمو بسازند یا باید زرتشت رو قوی کنند که موجب تبلیغی برای زرتشتی ها میشه یا اینکه باید ضعفشو دربرابر اسلام نشون بدن که سروصدای زرتشتی ها درمیاد...
یا اصلا اگه فیلم خوب از آب در نیاد نمیگن اینا آبروی مارو بردند؟
پادشاهارم بزارید کنار که اصلا ربطی به اینجا نداره...
این حرف شوخیه یا جدی ؟ واقعا نتونستند؟نقل قول:
همانطور که می خواستند ما را عرب کنند اما نتونستند!
نقل قول:
والا چی بگم...
حتما باید آخر اون فیلم بنویسن منابع:
وبلاگ $%$%^#
وبلاگ $^&$^&*$
وبلاگ محبوب #&&$#&
سایت محبوب &##^%#^&#&
ویکی پدیای فارسی! :2: ادیت شده توسط هم میهنان گرامی.
الآن دوست عزیزم aQoa خواهد آمد. ربات نیست
میدونی چی شد عرب نشدن؟ مبارزه کردن.
من یک نکته از این قسمت آخری میشه بگم؟
موقعی که یوسف اومد به طبس، به اطراف نگاه می کرد...... نگید که دنبال زلیخا می گشت!:18:
زلیخا برای رسیدن به معشوقش یوسف، از زندگی اشگذشت. شما هم برای رسیدن به آینده از گذشته تون بگذرید. . اونوقت ببینید چی میشه!
حیف پول، حیف نون!!
◙
حالا چرا گير داديد به عرب بودن و اين چيزا؟ چه ربطي داره؟
اين قسمتش خيلي قشنگ بود.بخصوص زليخا كه اصلا حواسش به قيافش نيست و عين يه دختر جوون همش دنبال يوسف بود.من كه خيلي خوشم اومد
ولي خدايي فكرش رو بكنيد اين قضيه واقعي هستش.يعني زليخا يه 15 سالي حداقل تو كف حضرت يوسف بوده!!!
ما تو خونه تفسير قرآن خواجه عبدالله انصاري رو داريم.من داسان حضرت يوسف رو خوندم.تو قرآن يك هزارم داستان يوسف فقط ذكر شده.حالا آخرش رو بگم؟ ميگم :دي (اگه فكر ميكنيد مزش ميزه نخونيد.مسوليتش با خودتون):
زليخا ميره پيش يوسف ميگه ميخادش و اين چيزا ولي چون پير شده يوسف اصلا ازش خوشش نمياد.بعدش زليخا از خداي سويف كمك ميخاد و به اون ايمان مياره.جبرييل نازل ميشه به حضرت يوسف و ميگه زليخا از خدا درخاست كرده و تورو ميخاد و بايد قبول كني.زليخا هم جوون ميشه و باهم ازدواج ميكنن و صاحب 2 تا بچه هم ميشن
زرتشت که در پیامبر بودن یا نبودنش شکه!
مصری ها هم عرب نبودن قبطی بودن که پس از اسلام عرب شدن که البته زبان قبطی هم با زبان عربی خویشاوند بوده احتمالا و ریشه سامی داشته
ایران هم تا سال 254 هجری زیان رسمیش عربی بوده که در این سال یعقوب لیث دستور میده زبان رسمی ایران فارسی دری باشه و گرنه الان ایرانیها هم عرب بودن