:18:نقل قول:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!! :5:
Printable View
:18:نقل قول:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!! :5:
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز از این بازی گرافیکی تر وجود خارجی نداره !!!! اخر گرافیکه !!!
به کرایسیس از نوع Warhead [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با اینکه نظر شما خیلی محترمه ولی خیلی دوست دارم بدونم شما به چه بازی میگید با گرافیک ؟
نه شوخی کردم ، چرا جدی میگیرید ، پرگرافیکترین بازی هست که بازی کردم ، دلم میسوزه چرا اجرا نمیشه الان وگرنه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر دو یا سه تای دیگه(ترجیحا 3 تا) از gtx280 بندازی کنار کارت و sli کنی و یه سی پی یوی core i 7 extreme بندازی کنارش شاید بشه یه فکری براش کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با چی میشه شات گذاشت ، من تونستم اجرا کنم ولی هرچی پرینت اسکرین میگیرم از صفحه ، صفحه سیاه هست ...
دکمه ی خاصی تو بازی نداره ؟
پسر چقدر اون قسمتش که گردو خاک میشه رو قطاری ...و اون قسمت که داره تنفس مصنوعی میده به رفیقش و کره ای رو تو اب خفه میکنه چقدر ادمو متاثر میکنه...فیلم هندی میشه و گریه میکنیم :d
دمت گرم آخر جکی!:22:نقل قول:
البته فکر نکنید چیز زیاد خفنیه ها ... هیچی نیست ، اصلا گرافیک نداره بازی
حسابی خندیدیم....:39:
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته :39:نقل قول:
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
نه بابا تنهایی گفتی ؟؟؟ حتما میجنگن چون جنگه اره؟؟ یا مثلا تیراندازی میکنی چون بهت تیر میزنن اره؟نقل قول:
خوب گردو خاک میشه چون هلی کوپتر بالا سرته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کره ای هم میکشه چون یکی از بهترین دوستاش توسط کره ایها میمرن
پسر خوب منظورم هلیکوپتر نبود...........
.
.
منظورم وقتی قطار وایمیسته همه جا پر از خاک میشه و موجودات فضایی بهت حمله میکنن
نهایت کیفیت بازی یا همون ماکسیمم گرافیک کلا واسه دکور هست و هیچ سیستم خانگی که محصول سال 2008 باشه نتونست روی اون درجه بازی رو بیاره و این اشکالی بود که سازنده بازی (آقای یرلی) هم به اون معترف شدند. البته میشه حدس زد که اینکار رو کردند شاید بخواند بعد از گذشت چند سال که سیستمهای خانگی بسیار پیشرفته تر خواهند شد اون موقع مردم بیان این بازی رو انجام بدند و روی ماکسیمم کیفیت البته چیز قابل توجیهی نیست و یه بازی باید با در نظر گرفته شدن Recomanded System باید اون گیم رو روی نهایت کیفیت بیاره. عجیبه که کریسیس وارهد رو نمیشه با هیچ سیستمی روی بیشترین کیفیت بازی کرد واگه کسی این ادعا رو بکنه فقط خالی بسته و حرف مفت زده