چرا میزنی تو زوق بچه؟ .دینقل قول:
Printable View
چرا میزنی تو زوق بچه؟ .دینقل قول:
گروه خبری GSM : شرکت مایکروتل کنفرانس خبری جهت معرفی دو محصول Omnia و Innov8 برای نشریات موبایل تدارک دید.
در این کنفرانس نماینده ی رسمی شرکت سامسونگ از کره در ایران "Ahn" ضمن خوشآمدگویی از عملکرد این شرکت در سال جاری توضیحاتی ذکر کرد و بخش موبایل سامسونگ را از قدرتمندترین بخش های این شرکت نام برد . سپس آقای جهانبانی مدیر مارکتینگ سامسونگ مطالبی از جایگاه ، سود عملیاتی ، رتبه ی سامسونگ در بین برند های دنیا ، تاریخچه از دهه هفتاد تا امروز ، نیروی انسانی ، حجم فروش و ... ذکر کرد. همچنین آقای توسلی مدیر بخش موبایل این دو محصول را به طور کامل توضیح دادند.
در پایان نمایندگان اهل رسانه سوالات خود را از نمایندگان این شرکت مطرح کردند و کنفرانس به صرف افطار خاتمه یافت .
(در ضمن توضیح مفصل این گزارش در نشریه ی آبان ماه جیبی مطالعه نمایید )
سلام
من این گوشی رو دیروز از علاعدین خریدم 800 تومن بی گارانتی 16 گیگ رو... روز اول 1 روزه شارژش تموم شد!!! خیلی کار کردم باهاش ... پشت فرمون که نمیشه اس ام اس بدی سخته ... زیر نور آفتاب خیلی سخته بخونی صفحه رو... فارسی support نمیکنه و مریع مربع میشه آیا میشه درست کرد؟... پشت گوشی نوشته 1000 mA مگه 1450 نیست؟!!
مبارکه .................
در مورد فارسیش فکر کنم ماکروتل وارد کنه فارسیه ...
شما بی گارانتی گرفتی ................
در مورد صداش ...
کیفیت تصویرش (زیر نور آفتابو نمی گم کلا چجوریاس)
...............
کیفیت دوربینش چجوریه.
ممنون
1440 mah .نقل قول:
کیفیت تصویرش غیر زیر نور آفتاب عالیه . فقط نمیدونم چرا گاهی دوربین رو اجرا نمیکنه و میگه حافظه ویدیو خالی نداره وباسد ری استارت کنی! همه برنامه ها رو هم از تسک منیجر میبندم ... راستی این ویندز مبایل delivery نداره؟ آیا میشه فارسی نصب کرد؟ حداقل بدم مایکروتا نصب کنه؟ کسی عکسی از پشت گوشی که باز باشه نداره که ببینم نوشتعه 1000 یا 1450؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسش کیفیت نداره ولی شیبه 1000 mah میمونه
در مورد صداش توضیح می دی با یه گوشی دیگه مقایسه کن بگو ممنون.............
گوشی من 1200 میلی آمپر ولی پشتش زده 1000 میلی . فکر کنم اون مصرف گوشی باشه . باتری همون 1500 برای شما .نقل قول:
برادر یک ریویو بدهکاریبه ما............راستی اتو روتیتش این کلیپ هایی که پخش شده هست یعنی میبره تو بعد میاره بیرون؟؟؟
سرعت روتیت خوبه؟؟؟