سلام
یه سئوال داشتم در مورد رشته کامپیوتر برای مشروطین که کوهسار ثبت نام کردن آیا کلاسی تشکیل میشه ؟ یا اینکه فقط باید برن سر امتحانات و امتحان بدن؟
در ضمن اگر کسی تاریخ امتحانات رو می دونه ممنون میشم بگه.
مرسی.
Printable View
سلام
یه سئوال داشتم در مورد رشته کامپیوتر برای مشروطین که کوهسار ثبت نام کردن آیا کلاسی تشکیل میشه ؟ یا اینکه فقط باید برن سر امتحانات و امتحان بدن؟
در ضمن اگر کسی تاریخ امتحانات رو می دونه ممنون میشم بگه.
مرسی.
سلامنقل قول:
والا من کوهسار نیستم ولی کلیه واحد های دانشگاهی فکر کنم کلاس تشکیل میشه شما بهتره یه سر به واحد دانشگاهیتون بزنید.اگر درس خودخوان نباشه 100 % کلاس تشکیل میشه.
اینجا میتونید برنامه امتحانات و منابع و لیست واحد ها رو ببینید.(شما کارشناسی تجمیع هستید):
کد:http://www.pnu.ac.ir/Portal/Home/Default.aspx?CategoryID=3662cc7f-3a33-40a5-b562-eff03c64a137
داریوش . میثم و محسن بابا شما کجایید چرا بیخبرید:20:
شیطونا نکنه دارید خرخونی میکنید هااااا:46:
راستی تو سایت گلستان قسمت اطلاعات جامع دانشجو جلوی وضعیت این ترمم با این که انتخاب واحد کردم و تموم هم شده ولی هنوز نوشته در حال ثبت نام -عادی :13: جریان چیه مال شمام این جوریه؟.تو همون صفحه دکمه وضعیت شهریه هم واسه من غیر فعاله شهریه رو هم کلا پرداخت کردم:19:
سلام
توجه توجه
اقایون و خانوم هایی که این ترم انتخاب واحد کردن .
توی سایت زده شده بود کسانی که معدل دو ترم پیش اونها زیر 12 بود باید 14 واحد انتخاب کنند .
اما این قانون عوض شده
کسایی که معدل اونها زیر 12 هست باید 12 واحد بردارند .
کسانی که 14 واحد برداشتند باید موقع حذف اضطراری 2 واحد را حذف کنند . وگرنه سیستم به صورت خودکار اخرین درس انتخاب اونها را حذف خواهد کرد .
یعنی اگه اخرین درس انتخابی شما 4 واحدی باشه سیستم 4 واحد شما را حذف خواهد کرد .
موفق باشید .
سلام عزیزم (آخرش آرزوی دونستن اسمتو به گور میبریم :13:)نقل قول:
من یکی که خیلی دارم می خونم !! صبح تا شب سرم شلوغه هنوز لای کتابو باز نکردم اما چی بگم از داریوش که روزی 7-8 ساعت کتابا رو میچلونه !! از خر خونیه این استاد همین بس که خیلی وقتا وقت نمی کنه گوشیشو جواب بده و با 5 ساعت تاخیر جواب میده :27: هرچند من به موارد دیگه ای هم مشکوکم که خودش میدونه :34:
ولی خودمونیما خودت فکر کنم داری دور سوم رو شروع میکنی :46:
خوب این حذف ضروری کی شروع میشه ؟ من 13 تا بر داشته بودم . داریوش حالا دیگه بیا بردار همون 6تا رو !! چون ترم بعدم بازم همون 12 تا می تونی برداری وقتت میرهنقل قول:
نقل قول:
در کل کسی که 6 تا ورداشته پولم نداده میخواد همین 6 تا رو هم حذف کنه باید چی کنه؟:31:
دهه!نقل قول:
آقا رو باش!
خوب چی کارکنم این گوشیم بعضی اوقات دوره!
در ضمن این دفه ای جیم فنگی فرستادم نیومد مشکله خودت بود دیگه!
جات خالی دیروز هم رفتم سره امتحان، سوالا رو دیدم گفتم استادشما برو خونتون ما هم میریم ولایتمون!
سلامنقل قول:
حذف اضطراری تقریبا چند هفته مونده امتحانات شروع بشه اعلام می شه .
از قسمت اموزش دانشگاه بپرسید زمانش را بهتون می گن
داریوش جان منظورت را از 6 تا متوجه نمی شم ؟نقل قول:
موفق باشید .
مهدی جان والا من 6 تا واحد بیشتر ورنداشتم
میخوام هم اگه یه طوری بشه مرخصی ای چیزی رد کنم این ترم رو
به نظرت میشه؟
4 شنبه برسم یه سر میرم دانشگاه
آموزشمون رو هم که یه زنیه نصیبه گرگه بیایون نشه!!!
سلام داریوش جاننقل قول:
خب تو که می خواستی مرخصی بگیری دیگه چرا انتخاب واحد کردی ؟
می رفتی و می گفتی این ترم میخوام مرخصی رد کنم .
الان هم دیگه نمی شه کاری کرد . مگه این که موقع حذف اضطراری بری و همه درسها را حذف کنی .
اگه موقع حذف اضطراری بری و همه درسها را حذف کنی پولت می پره . یعنی پول درسها را باید بدی .
دیگه هم نیازی نیست بری سر جلسه .
موقع حذف و اضافه هم می تونستی مرخصی رد کنی . اما دیگه دیر شده .
برو موقع حذف اضطراری همه 6 واحد را هم حذف کن .
یا اینکه بشین همین 6 واحد را بخون و معدل بالایی توی این ترم کسب کن تا ترم بعد بتونی واحد های زیادی بر داری .
موفق باشی .
والا از اول قرار نبودنقل قول:
انتخاب واحذ و اینا که همشون خرتوخری شد
بعد امتحان هاش هم رو آزاد افتاد
دیگه کتاب ها رو دیدم! کف کردم
یه منن!
حالا پس با این تفاضیل این دو تا رو باید بدم دیگه
راستی قوانین حذفش مثله آزاده یا فرق داره:10: