مشکل عجیبه شما یه هارد ریست بکن ببین چی میشه مشکل از اینترنت نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
بعید بدونم همچین برنامه ای وجود داشته باشه چه کاریه اصلا عکس اون را بردارنقل قول:
Printable View
مشکل عجیبه شما یه هارد ریست بکن ببین چی میشه مشکل از اینترنت نیستنقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
بعید بدونم همچین برنامه ای وجود داشته باشه چه کاریه اصلا عکس اون را بردارنقل قول:
نقل قول:
SMS Organizer v2.5 شاید حلال مشکلات شما باشد
نرم افزار مدیریت اس ام اس ویژه پاکت پی سی با قابلیت های ویژه تمام نیاز های شما در ضمینه برنامه های ویژه اس ام اس را برآورده می کند
شرح ویژگی های برنامه :
*بلوک اس ام اس های ناخواسته (Blacklist and Whitelist)
*گرفتن بک آپ از اس ام اس ها و قابلیت باز گردادن کل اس ام اس ها به صورت حفظ پرونده
*قفل گذاری بر روی اس ام اس های دلخواه
*دخیره اس ام اس ها در فایل TXT (تاریخ و کل مشخصات اس ام اس ذخیره می شود)
ویژگی های پروفایل های برنامه :
*پروفایل آماده جهت پاسخ گویی خودکار به اس ام اس ها (قابل تنظیم)
*پروفایل آماده جهت مخفی کردن اس ام اس های خاص
*پروفایل آماده جهت فوروارد کردن اتوماتیک اس ام اس
*پروفایل قابل تنظیم برای ارسال اس ام اس در زمان خاص
منتظر جوابم
کد:http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-smsorganizer-v2-5.html
---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
زبان #C هست خواستین بگو تا بذارمنقل قول:
نقل قول:
شما برنامه Resco File Explorerنصب کن registry editor هم نصب میکنه
پسند نبود بگو تا یکی دیگه بزارم
---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------
خیر به هیچ وجهنقل قول:
برای شبی بسه
جواب ما را هم میدادید اشکالی نداشتا!!!ممنونم.:11:نقل قول:
جواب ما را هم میدادید اشکالی نداشتا!!!ممنونم.
یکی از بهترین ها Persian Suite 2008 هستشنقل قول:
رمز عبور 4pda.irکد:http://rapidshare.com/files/192582871/Persian_Suite_2008_for_Pocket_PC.zip
---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------
شما هنگامی که کابل را به گوشی وصل میکنی interne sharing را بزن و جند دقیقه صبر کن تا connect شه و تمامنقل قول:
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
با توجه به قدیمی بودن ارسال ها از این به بعد به سوال هایی که بعد از این ارسال بیاد جواب می دم با تشکر (قبلش با اجازه ناظر انجمن)
:11:
.............................................:27:
[یعنی چی؟؟؟
با سلام
من با Opera mini توی سایت فارسی مشکل دارم :41:(کلمات برعکس نشون داده می شوند) چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟؟؟ (گوشیم HTC Viva هستش)
در ضمن برنامه یوتیوب گوشیم بعد از آپدیت به ویندوز 6.5 کار نمی کنه:41: یه برنامه هم برای یوتیوب معرفی کنید :8:
با تشکر:11:
دوستان من لینک دانلود ویندوز مویابل 6.5 برای گوشی HTC HD2 رو میخوام .
میشه برام بذارید ؟
فوریه ! خیلی خیلی ممنون میشم .