یه برنامه مبدل فیلمهایی که فرمت dvd دارند به فرمت mkv به حداقل حجم وحد اکثر کیفیت
Printable View
یه برنامه مبدل فیلمهایی که فرمت dvd دارند به فرمت mkv به حداقل حجم وحد اکثر کیفیت
سلام
من یه برنامه می خواستم که flv رو به 3gp کانورت کنه.
ممنون
Xilisoft Video Converterنقل قول:
لینک دانلود + کرک در پست اول همین تاپیک .
:11:
یه برنامه مبدل می خواستم که فیلمهای فرمت dvd رو به فرمت mkv به حداقل حجم وحد اکثر کیفیت تبدیل بزنه
ممنون می شم سریع تر بذاریدش
با سلام خدمت همه دوستان
ميدونم شايد جاي سوالم اينجا نباشه...
من تعداد زيادي از برنامه هاي مبدل رو دانلود كردم همشون موقع تبديل فيلم هاي divx با سايز حدود 700 مگابايت به فايل ديگه تصور رو وارونه مي كنند؟!! به نظر شما مشكل از چي ميتونه باشه؟!!
سلام من دنبال یه برنامه برای تبدیل فایلها 3gp به فایلهای wmv و... می خوام که بشه تو cdplayer پخش شه
اگه کمک کنید ممنون می شم
سلام بر همه
یه مورد اظطراری
گوشی من الجی ویوتی هستش والان یه فیلم گرفتم ولی چون فیلم برداریش خیلی باکیفیت هست به طبع حجم فیلم نیز زیاد میباشد
چیزی حدود هر 10 دقیقه 170 یا 180 مگابایت و پسوند اون هم avi هستش .(divx) سوال من اینه که با چه نرم افزاری و با په نوعی اونو تبدیل کنم که کیفیتش حفظ بشه و حجم هم خیلی کم شود (مثلا چیزی حدود 10 مگ )؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه وقت شد تو همین سایت فیلم رو میذارم .فیلم خیلی زیبایی شده.یه گربه که میخواد بچشو ببره ولی نمیتونه طوری که اشک ادمو در میاره
تعجب میکنم چطور برنامه SUPER Copyright در پست اول جا داده نشده!
یه محصول حرفه ای و کاملا رایگان
به شخصه از سال 2007 ازش استفاده میکنم و تابحال هر فایلی بهش دادم نه نگفته، خیلی هم کم پیش اومده طی کانورتی error بده
لیست کامل فایل ساپورت کننده رو میتونین اینجا مشاهده کنین
راهنمای استفاده و لینک دانلود هم اینجاکد:http://www.erightsoft.com/Superdc.html
اگه احیاناً سایت اصلی مشکل داشت و باز نشد میتونید از FileHippo دانلود کنیدکد:http://www.erightsoft.com/S6Kg1.html
کد:http://www.filehippo.com/download_super
سلام .
من برنامه ای میخواستم که فیلم هایی رو که با کیفیت hd میگیرم بتونم باهاش رایت کنم .مثلا فیلم max payne رو dl کردم کیفیتش 720p حدود 5 gig حجمش .حالا میخواستم روی dvd9 رایتش کنم. با همین کیفیت. میخواستم یه برنامه معرفی کنید ممنون میشم .(شرمنده ... ممکنه به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی گفتم بخاطر یک برنامه الکی تاپیک نزنم)
فاطمه خانم شما میتونی از Xilisoft Video Converter یا Video Convert Master استفاده کنی .نقل قول:
لینک دانلود در پست اول . :46:
دوست عزیز شما مگه اینکه به Mp4 تبدیل کنی .نقل قول:
سلام بر همه
یه مورد اظطراری
گوشی من الجی ویوتی هستش والان یه فیلم گرفتم ولی چون فیلم برداریش خیلی باکیفیت هست به طبع حجم فیلم نیز زیاد میباشد
چیزی حدود هر 10 دقیقه 170 یا 180 مگابایت و پسوند اون هم avi هستش .(divx) سوال من اینه که با چه نرم افزاری و با په نوعی اونو تبدیل کنم که کیفیتش حفظ بشه و حجم هم خیلی کم شود (مثلا چیزی حدود 10 مگ )؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه وقت شد تو همین سایت فیلم رو میذارم .فیلم خیلی زیبایی شده.یه گربه که میخواد بچشو ببره ولی نمیتونه طوری که اشک ادمو در میاره
ولی به هرحال کیفیت یکمی پایین میاد .
چون هرچی حجم کمتر بشه کیفیت پایین تر میاد .
میتونی به RMVB هم تبدیل کنی ولی من نمیدونم کدوم Converter این کار رو میکنه .