با سلام و تشکر از دوستان عزیز یه سوال دیگه واسم پیش اومد :
من کادر بندی کردم وحالا که میخوام شماره بندی کنم هر کاری میکنم شمارها میوفته داخله کادر چجوری باید این شماره بیوفته خارج کادر و یه کلمه ثابت مثلا صفحه هم کنار شماره بنویسیم؟
با تشکر
Printable View
با سلام و تشکر از دوستان عزیز یه سوال دیگه واسم پیش اومد :
من کادر بندی کردم وحالا که میخوام شماره بندی کنم هر کاری میکنم شمارها میوفته داخله کادر چجوری باید این شماره بیوفته خارج کادر و یه کلمه ثابت مثلا صفحه هم کنار شماره بنویسیم؟
با تشکر
سلام
ببخشید من یه سوال دارم
وقتی توی صفحه از وورد،شکلی از قسمت shapes وارد کنیم..بعدش نمی تونیم روی ان شکل از word art استفاده کنیم؟
و اگر چنین کاری انجام پذیر هستنقل قول:
چه جوری می شه متن نوشته شده توسط word art را جوری تنظیم کنیم که در وسط صفحه باشه
ممنونم
سلام دوست عزيزنقل قول:
چون شماره صفحهها در ورد داخل Header و Footer هستند شما بايد فاصله آنها را (Header اگر شماره صفحه بالاي كاغذ است و Footer اگر شماره صفحه پايين كاغذ است) با لبه كاغذ كمي زيادتر كنيد تا شمارهها روي كادرها نيفتند به روش زير:
منوي File ، گزينه Page Setup ، زبانه Layout و باكس Header يا Footer كه در ان عدد مربوطه را وارد ميكنيد
هرچه عدد زيادتر باشد فاصله سرصفحه (Header) يا پاصفحه (Footer) از لبه كاغذ زيادتر ميشود
بسته به اينكه شماره صفحه در كجاي كاغذ بالا يا پايين باشد يكي را تغيير دهيد
خوش باشي
سلامنقل قول:
چرا نميشه جوون
اول شكل را وارد كن و سپس با Word Art متن مربوطه را بنويس و وارد كن
حال تنظيمات زير را روي آن انجام بده و آن را بكش روي شكل
تنظيمات: كليك راست روي ورد آرت ، زدن گزينه Format Word Art ، زبانه Layout ، انتخاب گزينه In Front Of Text و OK كردن كادر
حالا ميتوني اون رو هرجاي صفحه كي مي خواي درگ كني و قرار بدي
خوش باشي
سلامنقل قول:
اگه ميخواي ورد آرت بياد وسط صفحه از همون مسيري كه تو پست قبل گفتم ميتوني گزينه Center رو هم انتخاب كني تا دقيقا وسط صفحه بشه
سلامنقل قول:
اول بسیار ممنونم و متشکرم به خاطر رانهماییتون
یه وسال دیگه
اگر بخوایهم یک عکس را در چهار گوشه یک کادر بذارم باید چی کار کنم؟
ضمن اینکه اگر بخواهم دو سه خط بنویسم توی همون کادر و زیر شکلها
بدین صورت که خطها مورب باشند (مورب بر اظلاع کادر)باید چی کار کنم
باز هم ممنون و متشکرم
سلام و قابلي نداشتنقل قول:
كافيه اون عكس را وارد كنين و با كپي گرفتن و همون مسير قبلي را براي امدن روي متن (In Front Of Text) طي كنين و عكسهاي كپي شده را در چهار گوشه متن قرار بدين
و با ورد ارت هم بصورت مورب مطلب بنويسين
موفق باشي
نقل قول:
خیلی ساده است، چون پرینتری که در حال حاضر نصب شده است کاغذ A3 را قبول نمی کند،
پرینتر دیگری (حتی مجازی) نصب کنید.
خیلی ساده است پرینتر دیگری را نصب کنید .
این موضوع به نوع پرینتر بستگی دارد