شما خودتون خيلي راحت با تست كليدها ميتونيد تاريخ Expire كليدها را مشاهده كنيد.البته تعداد روزهاي باقي مانده زياد مهم نيست.كليدهايي بودند كه تا 2 سال ديگه اعتبار داشتند ولي در ليست سياه كمپاني كاسپر قرار گرفتند.نقل قول:
Printable View
شما خودتون خيلي راحت با تست كليدها ميتونيد تاريخ Expire كليدها را مشاهده كنيد.البته تعداد روزهاي باقي مانده زياد مهم نيست.كليدهايي بودند كه تا 2 سال ديگه اعتبار داشتند ولي در ليست سياه كمپاني كاسپر قرار گرفتند.نقل قول:
نقل قول:
اصلاً بدون تست هم اگه به اسم کد دقت ميکردی ميتونستی متوجه بشی!
در هر صورت کدی به اسم KAV7 01BB8334 14.08.2008 بيش از 200 روز عتبار داره (البته برای شما که از محصول Anti Virus کسپر استفاده ميکنيد)
ليست جديدی تری از کدهای فعال، محصولات کسپرسکی 7، که شامل 8 کد فعال برای محصول آنتی ويروس (AntiVirus) و 15 کد فعال برای محصول اينترنت سکوريتی (Internet Security) ميباشد، در ضمن برای راحتی شما دوستان روی هر کد مدت زمان فعال بودن هر کد درج شده است،
(کدها همگی تست شده و تا اين لحظه فعال ميباشند)
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
با سلام
قابل توجه دوستان كد گذار هيچ كدوم از كداتون جواب نمي ده
دوست عزيز، ميشه بگيد شما از چه ورژني از کسپر استفاده ميکنيد، که هيچ کدی جواب نميده؟!!!!!!!! اين کد ها برای آخرين نسخه Final محصولات کسپر (Anti &Internet Security) هست (7.0.0.125) و روی بتا جواب نميده...نقل قول:
برای اثبات حرفتون ميشه عکس اي از اخطاری که بشما ميده بزاريد؟
من خودم تک تک اين کدهارو روی 2 محصول کسپر تست کردم، و الان هم دارم با اينها کار ميکنم!!!
کد:http://hamiidreza.parsaspace.com/Crack/Kaspersky7_License_Key.zip
هر روز دارم آپديت ميكنم :8:نقل قول:
ورژني كه من استفاده ميكنم 7.0.0.125هست و موقعي كه مي خواي آپديت كني تا چند درصد پيش ميره و بعد پيغام ميده كه كد شما بلوكه شدهنقل قول:
كدهاي فعل كاسپر 8 رو ندارين؟
سلام دوستان عزیز
من یه مشکل اساسی با محصولات kaspersky دارم. شاید موضوع خیلی مهمی نباشه ولی برای من دردسرساز شده. الان internet security روی سیستمم نصبه و هر وقت که می خوام آپدیتش ، data base اش آپدیت می شه ولی دیگه key قبلی رو قبول نمی کنه و جدیدش رو می خواد که من ندارم و این پیغام رو می ده: your key has been blacklisted. این بلک لیست چیه؟ و من برای حل مشکلم چیکار باید بکنم؟ اگه سایت خاص یا منبع خاصی رو برای بدست آوردن crack و key سراغ دارید(مثلاً سایتهای اشتراک گذاری نرم افزار و ...) لطفاً دریغ نکنید.
همچنین در مورد active کردن ومزایای اون برام بنویسید،لطفاً.
پیشاپیش از کمکتون متشکرم
من از کاسپر ورژن 7.0.0.125 در یک اداره استفاده می کنم . کدهایی که به من دادید همه فعال هستند ، ولی در هنگام آپدیت یوزر و پاسورد سرور میخواد و اگر Proxy Server را غیر فعال کنم دیگه آپدیت نمیکنه.چرا؟؟؟
در ضمن میتونیم آپدیت های کاسپر را برداریم یا نه؟؟؟؟
thanks