اره میشه عین کا هفتصد و پنجاه گزینه light داره.نقل قول:
Printable View
اره میشه عین کا هفتصد و پنجاه گزینه light داره.نقل قول:
در اول كار بايد بگم اون كاور لنز پشت شيشه باز ميشه يعني شيشه در معرض خط و خش قرار داره.وقتي اون كدر و خط خطي بشه ديگه لنز عملكرد درستي نخواهد داشت.اين يه امتياز منفيه.نقل قول:
شما يه بار كا 850 رو بزار تو جيبت بعد در بيار ببين اون شيشه لك گرفته شده.
من نمي دونم اين كاور كه از تو باز و بسته ميشه به چه دردي ميخوره و يا اصلا چه كلاسي داره.
يعني چي؟شما ميخواي چي و ثابت كني؟خوب حتي دوربينهاي ديجيتال هم همينطور هستن.مگه دوربيني هم داريم كه لنزش هم جابجا بشه؟
نمي خوام چيزي رو ثابت كنم. فقط يه انتقاد كردم از كاور لنز اين گوشي.البته اين نظره منه.نقل قول:
در مورده تيكه دوم حرفتون بايد بگم اشتباه برداشت كرديد من منظورم اينه كه شيشه بيروني كارش چيه؟
اون هم جلوي لنز قرار داره.اما از اون محافظت نميشه.
و البته اون شیشه ضد خش هستش و براحتی تمیز میشه
مهدي جان(اگه اشتباه كردم شرمنده)نقل قول:
درسته حتي شيشه لنز كا 800 هم ضد خش هستش اما ضد ضربه نيست.ببين ان 82،ان 95،كا800 همه اينا كاور لنزشون در برابر ضربه همه مقاومت ميكنه اما كا 850 اينطور نيست.
دشمنت شرمنده کوچیکت سعیدم:11:نقل قول:
اتفاقا کاور لنز کا850 و ان82 خیلی شبیه به هم هستن و فرقشون توی اتومات بودن کا850 هستش و اینم که کا850 محافظ شیشهای که این محافظ مانع از گرد و خاک گرفتن لنز میشه و خودش هم براحتی پاک میشه
راستش من خودم زمانی که کا800 داشتم این مشکل برام پیش میومد که یادم میرفت کاور ببندم یا حتی کاور لنز تو جیبم باز میشد و لنز کثیف میشد که این مشکل ان82 و ان95 دارن در صورتی که کا850 این طور نیست
آخ داش سعيد شرمنده نمي دونم چرا گفتم مهدي.ببخشيد :11:نقل قول:
درسته كاور لنز كا 850 حودكار بودنش يه امتيازه.
ممنونم:10:
اقا من هم قصد جسارت نداشتم.فقط خواستم بگم با اين حال مشكلي واسه لنز پيش نمياد.sorry
دشمنت شرمنده این حرفا چیهنقل قول:
آره کاور لنز اتومات خوبه و مزیته ولی اون کاور شیشه ای کا850 زیاد جالب نیست و قبل از هر دفعه عکس انداختن باید تمیزش کنی هر چند که اون محافظ شیشه ای هم حسن خودش داره